Courtois vil blive 1. målmand

5 år 8 måneder siden #1 af Julius


Real Madrids kommende 1. målmand? Foto: Marca.com

Siden Casillas' storhedstid i Real Madrid har klubben haft en række forskellige målmænd, som har været genstand for kritik og snak i krogene. Med et muligt køb af Thibaut Courtois håber Real Madrid, at der vil komme ro på målmandspladsen igen.

Den nuværende 1. målmand, Keylor Navas, har længe delt både fans og folk på direktionsgangene i Madrid. Bliver Courtois købt, vil det blive i rollen som Real Madrids ubestridte nummer 1. Real Madrid har efter sigende fortalt den belgiske landsholdsmålmand, at han ikke skal frygte for sin position som klubbens førstevalg til at vogte buret.

Forlydender i spansk presse rapporterer, at den belgiske målmand kan være Real Madrid-spiller allerede inden ugen er omme. Man anser prisen på 35 millioner euro som et regulært røverkøb.

Et køb af Courtois vil passe med Florentino Pérez strategi, hvor præsidenten køber profiler fra VM i fodbold. Her løb Courtois med prisen som turneringens bedste målmand. Med en alder på 26 år håber Real Madrid, at man har fundet en målmand, som kan vogte buret i mange sæsoner fremover.

 

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

5 år 8 måneder siden #2 af Steen
Besvaret af Steen på emne Courtois vil blive 1. målmand
Sød musik i mine ører! Langt om længe får vi en af de bedste målmænd i verden, og til hvilken pris! Målmandspositionen er sikret de næste mange, mange år. Courtois som den ubestridte førstevalg i de næste 7-8 år, hvorefter Lunin tager over.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

5 år 8 måneder siden #3 af zizou21
Hvis Courtois kan hentes for 30-35 mill - er det en no-brainer. Hans markedsvalue er paa niveau med De Gea, Ter Stegen, Oblak, hvilket er dobble af hvad vi potential kan hente ham for.

Som 26-aarig har han 353 kampe og 148 clean sheets. Det er altsaa staerkt gaaet.

Hala

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce