Real Madrid Femenino udspillet i El Clásico

Real Madrid Femenino er godt på vej, men at der fortsat er lang vej til toppen, fik man et klart bevis på i gårsdagens El Clásico på Estadio Alfredo di Stéfano, hvor Barcelona endnu en gang viste klassen og uden problemer vandt 0-4.

Der var ellers spæde forhåbninger til spænding i opgøret, for Real Madrid Femenino har tidligere bidt godt fra sig i disse kampe, og tilmed manglede Barcelona flere markante profiler til opgøre, men det lod de sig ikke mærke af og kom tidligt foran ved Crnogorcevic.

Real Madrid Femenino forsøgte at kæmpe sig tilbage i opgøret, men det var sparsomt med chancer til hjemmeholdet, som i stedet måtte se Barcelona score til 0-2 lige før pausen, da storspillende Patri Guijarro sendte bolden i nettet efter et hjørnespark.

Den endelige afgørelse faldt kort inde i anden halvleg, da Aitana lidt heldigt fik dirigeret et hovedstød i mål og så var det blot endnu et søm til kisten, at svenske Rölfo scorede til slutresultatet 0-4 med ni minutter igen.

Real Madrid Femenino havde Sofie Svava med i de første 72 minutter, hvorefter hun blev udskiftet med Caroline Møller Hansen.

Real Madrid Femeninos hold: Misa, Teresa (M. Oroz, 72’), Rocío, Toletti (Olga, 50’), Esther (Nahikari, 50’), Weir, Kathellen, Lucía, Zornoza, Athenea og Svava (Møller, 72’).