Real Madrid Femenino vandt storsejr

Real Madrid Femenino havde en overkommelig modstander i weekendens opgør hjemme mod Alhama og vandt da også uden problemer med 5-1.

Sejren blev grundlagt i første halvleg, hvor Caroline Weir scorede efter blot tre minutters spil efter oplæg fra danske Sofie Svava. Alberto Torils tropper var spilstyrende og afgørelsen faldt omkring den halve time, hvor franske Naomi Feller scorede to mål inden for tre minutter og sidste sæsons topscorer, Esther, kom på måltavlen kort før pausen.

Real Madrid Femenino fortsatte de offensive takter i anden halvleg, hvor Nahikari havde et nærgående forsøg, som ramte stolpen, inden Teresa scorede holdets femte mål i det 57. minut.

Alhama fik reduceret ti minutter senere, men da var al spænding hevet ud af opgøret.

Hos Real Madrid Femenino spillede Sofie Svava hele kampen, mens Caroline Møller Hansen fik de sidste 35 minutter, da hun afløste Naomi Feller.

Real Madrid Femenino: Gérard, Teresa, Rocío, Ivana, M. Oroz, Esther (Nahikari, 45’), Weir (Toletti, 60’) Kathellen (Claudia, 45’), Feller (Møller, 55’), Athenea (Lucía, 72’) og Svava.