Javi Sánchez: At spille på Bernabéu er en uforglemmelig oplevelse

Treenigheden Javi Sánchez, Jesús Vallejo og Fede Valverde mødte også pressen til en hurtig snak efter gårsdagens sejr over Melilla.

Sánchez om sin første kamp på Bernabéu og sin første scoring:

- Det er en speciel følelse. Jeg har allerede været heldig med at få min debut, men at spille på dette stadion er en uforglemmelig oplevelse. Jeg var heldig med også at score et mål, som jeg vil dedikere til alle dem, der altid har støttet mig.

Valverde om kampen, Isco og Vinicius Jr.:
- Vi kæmpede lidt med tingene i starten af kampen, men efter vi scorede det første mål, åbnede kampen op og vi fik flere muligheder i omstillingsfasen, som vi udnyttede. Vi har tre lynhurtige offensive midtbanespillere, som var fremragende i dag. Vi vandt, vi er videre til næste runde og de af os, der ikke spiller så tit, er nødt til at udnytte dette.
Isco er en spiller, som alle elsker, og i dag (i går, red.) viste han, hvilke kvaliteter han indeholder. Vinicius Jr. har den lille gnist i sig, der adskiller ham fra andre spillere. I dag viste tilskuerne stor taknemmelighed for ham og det er dejligt at se.

Vallejo om kampen og resten af december måned:
- Jeg har det godt med kampens forløb. Træneren efterspurgte intensitet og højt pres inden kampen, og det vigtigste var at være fokuseret fra første minut og score et mål, da det gav os selvtillid til at fortsætte. Det gik godt i dag og det er vi tilfredse med.
Nu handler det om at restituere bedst muligt, så vi helt klar til VM for klubhold efter kampene mod Huesca, Rayo og kampen i Champions League.

Seneste artikler...

Annonce