Overbooking i Real Madrid

Overbooking

Real Madrid vil gerne forstærke sig med nye spillere, men faktisk har man allerede flere spillere på kontrakt end man må indskrive til LaLiga.

Med mandagens køb af Brahim har Real Madrid nemlig 36 spillere på kontrakt, heraf er en stor del udlejet til andre klubber. Ingen af spillerne står samtidig til at have kontraktudløb i den nærmeste fremtid. Først i 2020 står Kiko Casilla, Sergio Ramos, Nacho, Reguilón og Modric til at have kontraktudløb.

På målmandsposten har man netop forlænget med Keylor Navas og har samtidig Courtois som førstemålmand. Samtidig har man Andriy Lunin udlejet til Leganés, men han vender tilbage til sommer og her skal man tage stilling til, om han skal udlejes på ny.

På ventre back har Reguilón fået sit gennembrud i denne sæson, hvor han efterhånden ligner en seriøs arvtager for Marcelo, mens man har Theo på lejeaftale i Real Sociedad. I den anden side er Achraf på et to-årigt lejemål i Dortmund, men Real Madrid er godt dækket ind med Carvajal og Odriozola på højreback-positionen.

I det centrale forsvar kan Jesús Vallejo være på vej ud efter kun at have været med i 14 kampe i løbet af to sæsoner.

På midtbanen er James udlejet til Bayern München, som skal tage stilling til en forkøbsret, men gør man ikke brug af den, kan colombianeren vende tilbage til Real Madrid. Det samme kan Mateo Kovacic, som Chelsea ikke har en forkøbsret på, men i øjeblikket er der intet, som tyder på at kroaten har en fremtid i Real Madrid. Hans landsmand, Luka Modric, kan samtidig være en af de spillere, som man vælger at skille sig af med i et kommende generations-skifte og han kan så i teorien blive afløst af eksempelvis Martin Ødegaard, som er i gang med sin tredje lejeperiode i Holland og gør det ganske overbevisende hos Vitesse.

Real Madrid har også Óscar på lejeaftale i Leganés, men det synes ikke videre sandsynligt, at han vender tilbage til den kommende sæson og man vil givetvis forsøge at finde en ny lejeaftale til ham.

Helt i front er situationen mere tvivlsom for flere spillere, selv de ellers urørlige Bale og Benzema, bliver der nu sat spørgsmålstegn ved og de kan være i spil til et salg, hvis man vælger at gå helhjertet efter fornyelse på angrebsposten. Også Mariano går en vanskelig periode i møde efter at være faldet i hierakiet oven på en skadesperiode.

De to udlejede angribere, Raúl de Tomás og Borja Mayoral, får sandsynligvis ikke chancen i Real Madrids angreb, hvor man til sommer får tilgang af Rodrygo og fra Sydamerika er man også tæt på at sikre sig Exequiel Palacios, som vil bringe truppen op på 37 mand.

Der vil derfor sandsynligvis blive gang i svingdøren på Estadio Santiago Bernabéu, hvor diverse agenter vil blive indkaldt til møder for at afgøre køb, salg og lejemål for en lang række spillere i den kommende tid.