Vinicius Jr. i markant bedring

Vinicius Jr. blev tidligere på dagen meldt ude af morgendagens opgør mod Betis på Benito Villamarín, men ifølge de seneste forlydender i spansk presse er det ikke usandsynligt, at den 18-årige brasilianer alligevel bliver klar til at udgøre en trussel for hjemmeholdets defensiv.

Brasilianerens feber skulle efter sigende være faldet drastisk, men han har angiveligt stadig en drilsk halsbetændelse, som gør, at han føler ubehag i kroppen. 

Men med tanke på, hvor god form Vinicius Jr. har vist på det seneste, og de mange skader Real Madrid har på den offensive del af banen i skrivende stund, spekulerer spansk presse i, at Santiago Solari skulle være villig til at løbe en lille risiko med sit brasilianske stjernefrø, som han da også dårligt kan undvære.

Således mangler Solari til morgendagens kamp offensive profiler som Gareth Bale, Marco Asensio og Lucas Vázquez, ligesom man endnu ikke ved, hvor Mariano Díaz står formmæssigt efter sin skade.

Vi bliver imidlertid meget klogere på Vinicius Jr.'s ve og vel, når Santiago Solari offentliggør sin trup til morgendagens kamp, men piler peger altså mod, at brasilianeren bliver udtaget.

Seneste artikler...

Annonce