Florentino Pérez: Det er ikke nødvendigt at bruge penge på en ny angriber - vi har allerede verdens bedste 9'er

Perez benz 110219

Florentino Pérez trykker hånd med sin helt store fodbold-kærlighed, Karim Benzema. Foto: Marca.com.

Florentino Pérez sidder tungt på magten i Real Madrid, hvor han nærmest egenhændigt bestemmer, om der skal handles eller ej i fodboldens respektive transfervinduer.

I sommer blev det ikke til nogen store handler trods Cristiano Ronaldos afgang, og i vinterens transfervindue hentede man kun Brahim Díaz ind til fremtiden, hvilket er gået hen og blevet den spanske hovedstadsklubs nye varemærke.

Og den 71-årige Real Madrid-præsident virker ikke til at have nogen planer om at spendere stort i det transfervindue, der venter klubberne til sommer.

Således mener Pérez, at han alle råder over verdens bedste spillere, herunder sin franske 9'er, Karim Benzema.

- Jeg insisterer på, at vi har den bedste trup i verden og vores titler understøtter dette, siger han ifølge Marca til France Football.

- Vi går ikke ud og bruger penge for sjov skyld. Jeg har i mange år læst og hørt i nogle medier, at Real Madrid skal ud og hente en angriber, selvom virkelighed klart viser, at Karim Benzema er verdens bedste på sin position.

- De seneste tre Ballon d'Ors er gået til Real Madrid-spillere, tilføjer han og fortsætter:

- Vores strategi er i stedet for at hente unge spillere ind, der kan blive fremtidige stjerner, som Vinicius Jr. eller Rodrygo, der begge var med i kampen om Kopa-prisen.

Pérez slog i interviewet med France Football også fast, at man er glade for Modric' Ballon d'Or, der sætter standarden for fremtidige kandidater i den hvide trøje, ligesom han brugte klubbens historie som eksempel på, at Real Madrid aldrig giver op (underforstået i kampen om det spanske mesterskab, red.).