La Gazzetta dello Sport: Inters stærke forsvarsspiller Milan Skriniar rykker tættere på et skifte til Real Madrid, da der er knas i kontraktforhandlingerne med Inter. +++ La Gazzetta dello Sport: Icardi vil gerne væk, men Inter pønser på at overbevise ham om at blive med et kontraktudspil frem til sommeren 2023. Italienerne starter forhandlingerne med angriberen i næste uge. +++ Liverpool Echo: Selvom Zidane har udset sig Mané, har Liverpool ingen intentioner om at afhænde ham til den spanske hovedstad. +++ Edu Aguirre i El Chiringuito de Jugones: James vil gerne retur til Real Madrid, men ansættelsen af Zidane umuliggør colombianerens drøm. +++ La Gazzetta dello Sport: Roma snakker kontraktforlængelse med Real Madrid-emnet Nicoló Zaniolo, som man ønsker at beholde i klubben mod en større lønpakke. +++ Alfredo Duro i El Chiringuito de Jugones: Ramos vil ikke have noget problem med, at Mbappé kommer til klubben, selvom han formentlig vil få mere i løn. +++ Casemiro om kaptajnrollen på det brasilianske landshold: Det er en fornøjelse at være kaptajn. En enorm stolthed. +++ Tomás Roncero i sin klumme i AS: Meldingerne fra klubben om en Mbappé-handel er negative, men at have Zidane betyder, at man er nødt til at gøre et forsøg. Vi skal heller ikke glemme, hvem vi er: Real Madrid. +++ José Luis Sánchez på twitter: Mbappé er et urealistisk mål, og end ikke verdenshistoriens største tilbud vil være nok til at vriste ham ud af hænderne på PSG. +++ Jordi Alba storroser Sergio Ramos på pressemøde: Han er en vigtig spiller på klub- og landsholdet. Han er et referencepunkt for den næste generation. Han oser af personlighed og det er et privilegium at spille sammen med ham på landsholdet. +++ José Mourinho i Canal Plus Francia: Det bliver en umulig opgave at hente Mbappé, men held og lykke til dem, der alligevel vil gøre et forsøg. +++

Notice: Undefined index: option in /var/www/madridista.dk/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 245

Notice: Undefined index: option in /var/www/madridista.dk/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 253

Marcelo: Stolt af at være anfører

Marcelo logo1

Marcelo lægger ikke skjul på, at han fortsat er Madridista dybt ind i hjertet. Det sker i et interview arrangeret af Mahou, hvor skuespilleren Ricardo Gómez stillede spørgsmålene.

Her sagde Marcelo om sin rolle som vice-anfører:
- Det er seks år siden, at jeg blev anfører. For mig er det en ære og et meget stort ansvar. Vi skal altid ære Real Madrids navn, men det kan jeg godt lide.

Om ankomsten til Madrid og udviklingen undervejs, sagde han:
- Alle spillere, som kommer her, bliver godt modtaget af alle de andre. Der er et stort sammenhold og vi har skabt en familie. Siden jeg kom til, er jeg blevet oplært i at have respekt for andre. Jeg har været her i lang tid og set mange spillere, men der har altid været sammenhold og en god energi. Man føler overraskelsen hos de andre, når de opdager, at vi er Real Madrid-spillere. At komme hertil er ikke grænsen, det er først her at man skal give alt for logoet.

Marcelo blev også spurgt ind til sin landsmand, Vinícius, som også er kommet til Real Madrid i en ung alder. Om ham sagde han:
- Vinícius har spillet et år i Brasilien som 16-årig. Han kom hertil en smule mere moden end jeg var, men jeg hjælper ham alt det jeg kan. Han er en meget speciel dreng, som lytter meget og ønsker at lære alt og han lærer spansk, fordi han gerne vil kunne snakke det godt. Man kan se, at han er en dreng, der vil det og det glæder mig at se. Hvis du hjælper en person, som ikke ønsker det, så føler du at du spilder tiden, men med ham er det anderledes.

Om sit første mål i Real Madrid-trøjen…..og det mål, han aldrig glemmer:
- Mit første mål var mod Sporting Gijón. Det var meget specielt, for jeg hade skudt flere gange og jeg havde spillet flere kampe. Jeg var altid tæt på, men jeg vidste ikke hvordan det ville være at score et mål for Real Madrid. Det var en uforglemmelig dag. Min søn, Enzo, var lige blevet født og jeg dedikerede målet til ham. Det mål, som jeg jublede mest over, var i La Undécima-sejren, på straffe. Det var det mål, som lettede mest på al den ophobede tænding.

Om at have Roberto Carlos som idol:
- Roberto Carlos har altid været mit idol og for mig er han stadig den bedste venstreback i historien. Han hjalp mig, da jeg kom hertil. Jeg kom til et sted, hvor mit idol spillede min plads og han hjalp mig, han kørte mig hjem og det er ikke almindeligt i fodbold.

Endelig blev han også spurgt om fejringerne ved Cibeles-fontænen:
- Cibeles frembringer altid smukke minder. Her føler folk sig tæt på spillerne og Real Madrid. De sidste gange har Sergio Ramos vist mig en flot gestus ved at tage mig med op på fontænen. Jeg har mange smukke minder om at sætte halstørklædet fast. Hver gang får jeg gåsehud.