The Sun: Real Madrid forbereder bud på Hazard

Real Madrid forbereder et startende bud på €82 millioner for Chelseas Eden Hazard. Ifølge engelske The Sun har repræsentanter fra de hvide været i London for at tale om en handel, der kan føre Hazard til Madrid, og dermed blive den anden handel under Zinedine Zidane, efter torsdagens køb af Éder Militão fra FC Porto.

Det taler imod handlen, at Chelsea er blevet idømt transferforbud frem til juni 2020 og dermed ikke kan finde en erstatning for belgieren. Chelsea har dog udvist rettidig omhu og allerede sikret sig Christian Pulisic fra Borussia Dortmund, ligesom unge Callum Hodson-Odoi er på vej frem, men har alligevel i sinde at afvise Real Madrids bud.

Eden Hazard har efter sæsonen kun ét år tilbage af sin kontrakt, og har afvist flere kontrakttilbud fra Chelsea, som ville gøre ham til klubbens bedst betalte spiller nogensinde. Hovedpersonen selv har dog truffet en beslutning om sin fremtid, men vil ikke afsløre hvilken:

- Jeg ved, hvad jeg kommer til at gøre. Jeg har truffet en beslutning, sagde Hazard til RMC tilbage i februar måned.

Citatet er dog fra før Zidanes retur til bænken i Madrid, og det er uvist om det har ændret på den 28-årige belgiers beslutning. Sikkert og vist er det dog, at han er stor fan af den franske træner.

Seneste artikler...