Marca: Mané kan omorganisere Real Madrids angreb

Zinedine Zidane ønsker at foretag en revolutionerende ændring i Real Madrids angreb, hvorfor rygter om at franskmanden skulle være interesseret i at hente Liverpool-spilleren Sadio Mané, florerer på internettet for tiden.

Zidane oplevede Manés talent helt tæt på, da senegaleseren scorede mod Real Madrid i Champions League-finalen i sidste sæson. Ifølge Marca er Zidane betaget af Manés evne til at skabe fleksibilitet på det hold han spiller for.

Mané er i gang med den hidtil bedste periode af sin karriere i Liverpool. Angriberen scorede blandt andet to afgørende mål mod Bayern München i Champions League 8-dels finalen, der sikrede Liverpool videre deltagelse i turneringen.

Jurgen Klopp havde svært ved at se mulighederne i Mané i begyndelsen af deres samarbejde, men har siden hen fået tillid til angriberen, der nu er den grundlæggende kreative styrke på holdet.

Angriberen er både fremragende til tæmninger og til at stikke i løb. Evner han længe har besiddet, også i sin tid i Southhampton, men det er hans egenskab til at påvirke kampe på det højeste niveau, der for alvor viser den udvikling han har gennemgået.

Zidanes har stor tiltro til den nuværende Real Madrid-angriber, Karim Benzema, men ser, ifølge Marca, Mané som en spiller, der i høj grad kan komplementere den tidligere Lyon-spiller.

Mané ville være en uberegnelig faktor i Los Blancos’ angreb, da man aldrig kan vide sig sikker på senegaleserens næste træk. En uforudsigelighed der i den grad mangler i Real Madrids nuværende angreb.

Seneste artikler...

Annonce