Spansk medie: Zidane har allerede været i dialog med Mbappé

Den spanske journalist, Eduardo Inda, kunne i mandagens udgave af det populære spanske tv-program El Chiringuito afsløre, at Kylian Mbappé angiveligt har været i dialog med Real Madrids franske træner, Zinedine Zidane, hvor den franske stjerneangribers fremtid var omdrejningspunktet for samtalen.

Mbappé skulle efter sigende have fortalt Zidane, at han vil anmode den magtfulde PSG-ejer, Nasser Al-Khelaifi, om at blive solgt i sommerens transfervindue.

Inda informerede videre, at Real Madrid potentielt kunne inkludere såvel James Rodríguez som Isco i en handel for at gøre den mere økonomisk spiselig.

Zidane nærer således ikke de store sportslige følelser for James, der også blev udlejet til Bayern München på franskmandens foranledning, da han simpelthen ikke kunne garantere colombianeren regelmæssig spilletid på det dengang talentfulde Real Madrid-mandskab.

Real Madrid har endvidere allerede fyldt udlændingepladserne med fire spillere til tre pladser for den kommende sæson, hvorfor Zidane allerede nu står med et svært regnestykke, som han skal have til at gå op.

Om James kan blive inkluderet i en eventuel handel med PSG afhænger i sidste ende af Bayern München, der stadig har mulighed for at aktivere colombianerens lave frikøbsklausul, som tyskerne fik med i lejeaftalen.

Hvad Isco angår, så smider Inda ham i puljen over mulige spillere, man kan inkludere i en eventuel handel, fordi spanieren har fået småt med spilletid i indeværende sæson, ligesom PSG har brug for noget kvalitet på bredden, når Adrien Rabiot er fortid i den franske storklub til sommer.

Real Madrid skulle allerede have afsat mere end halvdelen af sommerens transferbudget til købet af Mbappé.

Seneste artikler...

Annonce