Levy bløder op - Eriksens pris falder

Christian Eriksens fremtid skal snart afgøres, og det er noget Tottenham-danskeren, som med det meste andet, tager med ro. Eriksen ønsker fortsat ikke at forlænge med London-klubben, og med udløb i 2020 giver det mulighed for de mange bejlere til at hente danskeren, hvilket ellers ville være tæt på umuligt.

Tottenham-direktøren, Daniel Levy, er dog altid en hård mand at forhandle med, og derfor kan den bedste tilgang være tålmodighed. Tilbage i januar mente flere medier, at Christian Eriksens pris lå på enorme €250 millioner. Og selvom det ikke er den eneste mulighed Real Madrid kigger på, så vil det formentlig være endnu mere vanskeligt at købe Pogba i Manchester United, hvor hans kontrakt udløber et år senere end Eriksens gør det i Tottenham, mens Miralem Pjanic har kontrakt med Juventus helt frem til 2023.

Eriksen skal dog ikke kigge langt efter andre muligheder, hvis skiftet til Madrid skulle glippe. Der skulle være bud fra både Barcelona, Tyskland og altså, primært, engelske klubber, hvor især Manchester United har været nævnt. Daily Express kunne dog i går fortælle, at Christian Eriksen har valgt Real Madrid som sin næste destination, og AS skriver, at prisen formentlig ikke vil overstige €85 millioner, mens Daily Express mener at vide, at han vil koste €100 millioner.