Marca: Zidane vil have søn som andetvalg på målmandsposten

Real logo 241118

Ifølge spansk presse har Keylor Navas fået at vide, at man ikke regner med ham i den kommende sæson og derfor er man nu i gang med at finde en ny klub til den populære målmand, som man bestemt ikke er utilfreds med.

Zinedine Zidane har dog et ønske om at få gjort ende på den målmands-debat, som mere eller mindre har hersket siden den 22. december 2012, da José Mourinho valgte at bænke Iker Casillas til fordel for Antonio Adán.

Derfor er man nu på jagt efter næste sæsons andenmålmand og her står valget mellem ukrainske Andriy Lunin eller Zidanes egen søn, Luca Zidane, og det ser ud til at blive sidstnævnte, der får pladsen. Det skal ifølge spanske Marca være et emne, som man har drøftet intenst i klubben, idet der angiveligt ikke er enighed mellem parterne. Således mener Marca at vide, at José Ángel Sánchez og Juni Calafat på et møde har talt varmt for Lunin, men er blevet afvist af Zinedine Zidane, som ikke mener at der er stor kvalitetsforskel mellem de to målmænd og det bekymrer Zidane, at Andriy Lunin kun har fået 457 minutters spilletid under sin udlejning til Levante i denne sæson.

Målmandsdebatten ser dermed ud at fortsætte lidt endnu i klubben, omend på et sekundært plan, idet førstevalget ubetinget bliver Thibaut Courtois.

Diskuter denne artikel i forumet.