Defensa Central: Europæisk storklub interesseret i Navas

01_Keylor_380x501Thumb.jpg

Ifølge Defensa Central er det nu afgjort, at Thibaut Courtois bliver manden der fremover skal forsvare målet for Real Madrid. Klubben og Zinedine Zidane har nemlig truffet den beslutning at sælge Keylor Navas, hvormed Courtois forbliver i Real Madrid.

Den tredobbelte Champions League-vinder kan derfor meget vel spille sin sidste kamp i Real Madrid-trøjen på søndag mod Real Betis.

Salget af Navas er dog ikke udelukkende dårligt nyt for costaricaneren, da en af Europas helt store hold eftersigende allerede har vist interesse for den 32-årig målmand. Der er tale om den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain, der på nuværende tidspunkt har målmandsposten besat af 41-årige Gianlugi Buffon.

Manchester Uniteds målmand David de Gea har også været rygtet til den franske storklub, men PSG har, ifølge Defensa Central, valgt at gå med Navas, da det er en billigere løsning end De Gea.