Brahim kæmper mod udlejning

Brahim RealSociedad

Brahims gode præstationer har fået fans, pressen og Real Madrid til at tvivle på om han skal udlejes i den kommende søson.

Marca har tidligere reporteret at man havde besluttet sig for at leje ham ud, men den 19-årige har imponeret når han har fået chancen af Zidane.

Brahim har hele tiden gjort det klart, at han vil foretrække at blive hos Real Madrid i stedet for at bruge en sæson i en anden klub, og takket være flere gode kampe, har han nu vundet flere fans over på sin side.

Men transferen af Eden Hazard, der synes mere og mere sansynlig, kan det blive svært for den unge spanier at få lov til at blive i truppen.

Brahims foretrukne side er venstre, for Hazard spiller, og hvor man allerede har Vinicius, og med Rodrygo der også kommer til sommer, er konkurrencen om venstre kant stor.