Kroos: Jeg plejede at tro, at det var umuligt at vinde tre Champions League-titler i træk

_HE27580Thumb.jpg

Efter forlængelsen af sin kontrakt med Real Madrid til d. 30. juni 2023, udtrykte Toni Kroos sine følelser i et interview med Realmadrid TV. I interviewet udtalte tyskeren blandt andet, at han håber at opnå meget mere, end han ellerede har gjort med Los Blancos.

- Jeg håber på at blive her i mange år, og at opnå meget mere. Vi starter næste sæson med et stort begær og motivation til at gøre det bedre.

Midtbanespilleren fastslog desuden, at han er meget begejstret for sin kontraktforlængelse, og at han håber at opleve mange flere successer.

Da interviewerne spurgte Kroos om, hvad det betyder for ham at forblive i en legendarisk klub som Real Madrid, svarede tyskeren følgende:

- Jeg har været her i fem år. Jeg har været i Madrid som spiller i et stykke tid nu, og som person er jeg meget glad. Jeg håber på at ændre dynamikken, der har været i denne sæson og få flere successer.

Kroos ankom til Real Madrid tilbage i 2014, hvor Florentino Peréz angiveligt fortalte ham, at ingenting er umuligt i Real Madrid. Tyskeren erklærede sig i interviewet enig i Peréz’ påstand, da han sagde dette:

- Jeg plejede at tro, at det var umuligt at vinde tre Champions League-titler i træk, men vi har bevist, at det er muligt. Det er sandt hvad præsidenten sagde tilbage i 2014.

Real Madrid-spilleren har i alt vundet 12 trofæer med Los Blancos, hvoraf tre af dem var Champions League-trofæer, som klubben vandt med Zinedine Zidane i trænersædet. Derfor blev Kroos også spurgt ind til, hvad det er, der gør, at Zindane har formået at vinde så meget.

- Han var en fantastisk spiller og han hjælper os meget som træner, på grund af de erfaringer han har fra enhver situation på banen. Han forstår omklædningsrummet, han har idéer til, hvordan spillet skal spillet, hvilket jeg godt kan lide.

Kroos forventer, at efter sommerpausen, hvor de i højere grad for tid til at hvile både kroppe og hoveder, vil Real Madrid vende endnu stærkere tilbage med en hungren og motivation til at gøre det bedre.

Tyskeren gav desuden denne besked til alle madridistas:

- Hey madridistas, jeg er meget glad for, at vi skal tilbringe mange flere år sammen. Jeg håber, at vi kommer til at nyde godt af en masse successer i løbet af de næste år. Vi vil forbedre os meget. Jeg er meget glad, og sender en hilsen til jer alle sammen.