Josep Pedrerol svarer Zidane: Intensitet? Den fysiske forberedelse er en katastrofe og alle er skadede. +++ Roberto Gómez: Zidanes kredit er opbrugt, Florentino bør tage en beslutning. +++ Nacho Peña: Zidane er i fare, hvis ikke situationen ændrer sig hurtigt. +++ Antonio Romero, AS: Militaos tilstedeværelse i startopstillingen var beklagelig. Den halvt pensionerede Pepe tog hans plads i Porto. +++ Pedja Mijatovic: Der er grund til bekymring og man er nødt til at finde løsninger, men i øjeblikket er Zidane ikke i stand til at finde en løsning og holdet skal forbedre sig i alle henseender. +++ Jorge Valdano i El Transistor: Der mangler forstærkninger, som giver Real Madrid en anden dimension. Vi forventede flere forstærkninger, ikke mindst til midtbanen. +++ David Álvarez: Fortjent sejr til Paris SG over et ekstremt skrøbeligt Real Madrid. +++ Manolo Lama på de sociale medier: Uden midtbane, ingen bold. Uden bold, ingen fodbold. Uden fodbold er der ingen chancer. Uden chancer er der ingen mål. Uden mål er der ingen sejre. Sådan var Real Madrid i dag. +++ Josep Pedrerol: Jeg spørger mig selv, hvor lang kredit Zidane har. Der er en træner ledig på markedet.... +++ Álvaro Benito på de sociale medier: Vi er langt fra at være de bedste. +++ Guti kritisk på de sociale medier: PSG uden sine tre stjerner og så er man ikke en gang i stand til at spille lige op.... +++ Tomás Roncero, AS: Jeg foretrækker ikke at spørge hvad der var sket, hvis Mbappé, Cavani og Neymar havde været med. +++

Kroos: Jeg plejede at tro, at det var umuligt at vinde tre Champions League-titler i træk

_HE27580Thumb.jpg

Efter forlængelsen af sin kontrakt med Real Madrid til d. 30. juni 2023, udtrykte Toni Kroos sine følelser i et interview med Realmadrid TV. I interviewet udtalte tyskeren blandt andet, at han håber at opnå meget mere, end han ellerede har gjort med Los Blancos.

- Jeg håber på at blive her i mange år, og at opnå meget mere. Vi starter næste sæson med et stort begær og motivation til at gøre det bedre.

Midtbanespilleren fastslog desuden, at han er meget begejstret for sin kontraktforlængelse, og at han håber at opleve mange flere successer.

Da interviewerne spurgte Kroos om, hvad det betyder for ham at forblive i en legendarisk klub som Real Madrid, svarede tyskeren følgende:

- Jeg har været her i fem år. Jeg har været i Madrid som spiller i et stykke tid nu, og som person er jeg meget glad. Jeg håber på at ændre dynamikken, der har været i denne sæson og få flere successer.

Kroos ankom til Real Madrid tilbage i 2014, hvor Florentino Peréz angiveligt fortalte ham, at ingenting er umuligt i Real Madrid. Tyskeren erklærede sig i interviewet enig i Peréz’ påstand, da han sagde dette:

- Jeg plejede at tro, at det var umuligt at vinde tre Champions League-titler i træk, men vi har bevist, at det er muligt. Det er sandt hvad præsidenten sagde tilbage i 2014.

Real Madrid-spilleren har i alt vundet 12 trofæer med Los Blancos, hvoraf tre af dem var Champions League-trofæer, som klubben vandt med Zinedine Zidane i trænersædet. Derfor blev Kroos også spurgt ind til, hvad det er, der gør, at Zindane har formået at vinde så meget.

- Han var en fantastisk spiller og han hjælper os meget som træner, på grund af de erfaringer han har fra enhver situation på banen. Han forstår omklædningsrummet, han har idéer til, hvordan spillet skal spillet, hvilket jeg godt kan lide.

Kroos forventer, at efter sommerpausen, hvor de i højere grad for tid til at hvile både kroppe og hoveder, vil Real Madrid vende endnu stærkere tilbage med en hungren og motivation til at gøre det bedre.

Tyskeren gav desuden denne besked til alle madridistas:

- Hey madridistas, jeg er meget glad for, at vi skal tilbringe mange flere år sammen. Jeg håber, at vi kommer til at nyde godt af en masse successer i løbet af de næste år. Vi vil forbedre os meget. Jeg er meget glad, og sender en hilsen til jer alle sammen.