Josep Pedrerol svarer Zidane: Intensitet? Den fysiske forberedelse er en katastrofe og alle er skadede. +++ Roberto Gómez: Zidanes kredit er opbrugt, Florentino bør tage en beslutning. +++ Nacho Peña: Zidane er i fare, hvis ikke situationen ændrer sig hurtigt. +++ Antonio Romero, AS: Militaos tilstedeværelse i startopstillingen var beklagelig. Den halvt pensionerede Pepe tog hans plads i Porto. +++ Pedja Mijatovic: Der er grund til bekymring og man er nødt til at finde løsninger, men i øjeblikket er Zidane ikke i stand til at finde en løsning og holdet skal forbedre sig i alle henseender. +++ Jorge Valdano i El Transistor: Der mangler forstærkninger, som giver Real Madrid en anden dimension. Vi forventede flere forstærkninger, ikke mindst til midtbanen. +++ David Álvarez: Fortjent sejr til Paris SG over et ekstremt skrøbeligt Real Madrid. +++ Manolo Lama på de sociale medier: Uden midtbane, ingen bold. Uden bold, ingen fodbold. Uden fodbold er der ingen chancer. Uden chancer er der ingen mål. Uden mål er der ingen sejre. Sådan var Real Madrid i dag. +++ Josep Pedrerol: Jeg spørger mig selv, hvor lang kredit Zidane har. Der er en træner ledig på markedet.... +++ Álvaro Benito på de sociale medier: Vi er langt fra at være de bedste. +++ Guti kritisk på de sociale medier: PSG uden sine tre stjerner og så er man ikke en gang i stand til at spille lige op.... +++ Tomás Roncero, AS: Jeg foretrækker ikke at spørge hvad der var sket, hvis Mbappé, Cavani og Neymar havde været med. +++

MARCA: Bale står fast, han vil ikke forlade Real Madrid

15583710702312.jpg

Mens Keylor Navas benyttede tiden efter søndagens kamp til at tage afsked med de fremmødte madridistas, var Gareth Bale i omklædningsrummet med det samme, som var det enhver anden kamp.

Bale ønsker eftersigende at blive i Real Madrid, og fandt det derfor ikke nødvendigt at sige farvel til hverken medspillere, træner eller fans. Men selvom waliseren ikke selv ønsker at forlade Los Blancos, skulle det være i klubbens interesse at tage afsked med angriberen.

Bale ville, ifølge MARCA, gerne have spillet bare nogle få minutter i kampen mod Real Betis, så han kunne have mærket opbakningen fra fansene, som han var sikker på, at han ville modtage et bifald fra.

Da det blev gjort klart, at Zinedine Zidane ikke havde i sinde at bringe den walisiske angriber i spil, valgte Bale alligevel, at få det bedste ud af situationen, hvilket forklarer, hvorfor han blev set grinende i selskab med sin tyske holdkammerat Toni Kroos.

Ifølge MARCA er forholdet mellem Bale og Zidane ikke eksisterende, da Real Madrids nummer 11 angiveligt skulle have en provokerende attitude overfor franskmanden.

På kontorene på Santiago Bernabéu vil de eftersigende påbegynde planlægningen af Bales exit, hvilket ikke bliver simpelt. Både Bale og hans agent, Jonathan Barnett, er bevidste om, at de bør se sig om efter en ny klub til den walisiske stjerne, men de vil angiveligt gøre hvad de kan, for at gøre situationen så kompliceret som muligt.

Selvom Bale ofte er blevet klandret for ikke at være ordentlig integreret og engageret i det spanske samfund, er han glad for boligkvarteret La Finca. Her er flere ting også opkaldt efter fodboldspilleren, blandt andet et bord på restauranten Filandon.

Både Bale og hans agent står fast i beslutningen om, at waliseren ønsker at fortsætte i den spanske hovedstad, og har flere gange brugt argumentet, at Bale har kontrakt indtil 2022. At Bale fastholder netop denne beslutning, er eftersigende ikke en populær beslutning hos Zidane, der er fast besluttet på, at angriberen skal forlade klubben inde franskmanden påbegynder sin genoprejsning af Real Madrid-mandskabet.

Zidane har åbenbart klart givet udtryk for, at Bale ikke er en del af hans planer for næste sæson, hvilke naturligvis betyder, at han håber på og regner med, at Real Madrid hjælper waliseren med at finde en ny klub. Lige nu er der dog særligt to ting, der står i vejen for, at Zidane kan få dette ønske opfyldt, nemlig den manglende interesse for Bale fra andre klubber og Bales ubøjelighed.

Ledelsen i Real Madrid havde, ifølge MARCA, regnet med at det ville være lettere for Bale at finde en ny klub og tage afsked med Real Madrid, da Zidane gjorde det klart, at han ikke vil beholde ham i næste sæson.

Dette drømmescenarie kunne dog ikke være længere fra det der rent faktisk sker. Den tidligere Tottenham-spiller klynger sig til sin kontrakt, og det faktum at Zidane har ladet ham sidde på bænken i de seneste tre kampe, har ikke ændre spillerens holdning.