MARCA: Real Madrid vil have 35 millioner euro for Raúl de Tomás

Raúl de Tomás er af Real Madrid eftersigende blevet prissat til 35 millioner euro, hvilket svarer til omkring 260 millioner danske kroner.

Prisen er blevet sat, efter spanieren har haft en god sæson i Rayo Vallecano, som han har været udlånt til. For selvom de Tomás ikke formåede at redde Rayo Vallecano for nedrykning, har han stadig individuelt haft en god sæson.

Angriberen er vendt tilbage til Estadio Santiago Bernabéu efter et år væk fra klubben, og ønsker nu angiveligt at overbevise Zinedine Zidane om, at han kan bidrage til det hold franskmanden ønsker et opbygge.

Rayo Vallecanos træner, Paco Jémez har allerede udtalt, at han ’faldt på røven’, da han hørte udbudsprisen på den spanske spiller.

De Tomás er en attraktiv spiller, og O Jogo har udmeldt, at Benfica havde i sinde at byde 12 millioner euro på spilleren, hvilket nu virker usandsynligt lavt, set i lyset af den pris Los Blancos vil have for ham.

Når de Tomás vender tilbage til præ-sæsonen, vil han sigte efter at imponere Zidane, og vil angiveligt være tilfreds med en sekundær rolle på holdet, såfremt han får lov at blive.

Seneste artikler...

Annonce