Ramos udligner Gentos 283 sejre i La Liga

Él Capitán, Sergio Ramos, var selvfølgelig en del af dagens sejr over Celta Vigo, og dermed har han udlignet Paco Gentos 283 liga-sejre i den hvide trøje, og indtager nu en delt 4. plads på listen over de mest vindende Real Madrid-spillere.

Efter kampen blev Ramos interviewet af pressen, og det var en Ramos der allerede havde fokus på næste kamp.

- At få en sejr på udebane er en rigtig god måde at starte turneringen på. Vi skal koncentrere os om hvad der gik godt, på den fysiske forberedelse vi lavede i preseason. Vi kom indtil kampen på den bedst mulige måde. Resultatet var fair, og vi så et typisk Real Madrid-hold i dag.

- Man skal komme ivdere. Vi kan ikke hænge os i sidste sæson, eller fejre vores seneste gode sæson. I dag starter vi fra nul, var har god energi og entusiasme. Vi sigter efter at vinde alle tre turneringer.

Om første sejr:

- Vi kigger ikke på andre. Vi er fokuserede på vores eget spil. Man skal tage det tre point ad gangen. Det er måden at gøre det på. Dette var bare den første kamp, vi har lang vej endnu. Real Madrid er kommet videre, vi skal holde balancen.

Om Modric' udvisning:

- Vi fik en mand vist ud. Hvad end det kræver at forsvare kampen, må vi acceptere. Beslutningen gjorde ondt på os, men vi kigger på det senere. Modric havde ingen onde intentioner. Jeg talte med dommerne, og de var i tvivl. De kiggede det igennem, og tog en beslutning. VAR er der for den slags ting, og det kostede os i dag.

Seneste artikler...

Annonce