Eden Hazard kan være klar til Villarreal-kampen

Denne sommers største tilføjelse til Real Madrid-truppen har helt klart været den belgiske superstjerne, Eden Hazard, som kom til klubben fra Chelsea for €100 millioner plus variabler. Lørdag skulle Estadio Santiago Bernabéu så endelig få lov til at se Hazards driblinger i levende live, men det blev spoleret af en skade, der skulle holde ham ude i tre til fire uger.

Nu ser det dog ud til, at han kan være tilbage før end først ventet, da det medicinske hold nu håber på, at han kan være klar til kampen mod Villarreal i tredje spillerunde, den 1. september, så længe han undgår tilbagefald i genoptræningen.

Efter tredje spillerunde venter der så en landsholdspause, og der udleverer man hellere end gerne Eden Hazard til det belgiske landshold, da det vil give ham kostbare minutter på vejen mod topformen.