MARCA: Real Madrid kan have det sidste ord i Neymar-sagen

Der er 13 dage til transfervinduet lukker, og Real Madrid er muligvis ikke færdige med at handle endnu. I hvert fald bliver de mere eller mindre konstant, i selskab med FC Barcelona, sat i forbindelse med Paris Saint-Germains brasilianske landsholdsspiller Neymar. Og selvom der er risici i form af skuespil, dårlig attitude, årlige skader på mistænkelige tidspunkter omkring den 11. marts og et mediecirkus af den anden verden, er klubben stadig meget interesseret i at slå sine største rivaler i kampen om én af verdens bedste fodboldspilleres underskrift.

De to klubbers tilgang til den mulige transfer kunne dog dårligt være mere forskellige - mens Barcelona er meget direkte i deres interesse i spilleren, med forhandlinger, rejser, møder og tilbud, tager Real Madrid det stille og roligt. Klubben har allerede tre mislykkede Neymar-forsøg på samvittigheden (2013, 2017 og 2018), så denne gang handler de mere diskret.

Så selvom det ser ud som om, at Real Madrid er meget defensive i denne situation, så er de, ifølge Marca, i konstant kontakt med PSG med tanke på at ‘vente den ud’. Neymar vil væk fra Paris, og Florentino Pérez er klar til at fjerne PSG’s problem.

I Madrid håber man på, at det gode forhold med PSG kan give dem en fordel - FC Barcelonas forhold med PSG er mere end betændt, efter årevis med kampe om spillere som Marco Verratti, Adrien Rabiot og Neymar.

Efter indledende snakke med Leonardo ved Real Madrid, at Paris værdisætter Neymar til omkring €250 millioner. Her er man klar til at inkludere spillere og betale omkring halvdelen af beløbet i kontanter.

PSG er ifølge Marca interesserede i Vinícius Junior, Thibaut Courtois og Casemiro, men disse spillere ser ud til at være lukket land for andre klubber.

Én ting er dog sikkert: Det er Neymars klare ønske at forlade PSG.

I Paris har Thomas Tuchel dog udtalt, at det er umuligt for Neymar at forlade klubben, så længe der ikke er en erstatning på plads. PSG og Barcelona forhandler om en leje-aftale med obligatorisk køb, mens Pérez sidder med is i maven og venter på opkaldet fra Paris.