Marca: Keylor Navas vil væk

NAVAS 380x501Thumb

Ifølge spanske Marca har Keylor Navas besluttet sig for at forlade Real Madrid.

De costaricanske målmand har indset, at han kun vil være reserve for Thibaut Courtois i den kommende sæson og det er naturligvis en beslutning, som han har forsøgt at få Zidane til at ændre holdning på, men den franske træner står fast og derfor ser Navas ingen anden udvej end at søge ny arbejdsgiver.

Real Madrids ledelse er orienteret om beslutningen og selv om man som udgangspunkt regner med ham til den kommende sæson, er man også så stor en klub at man naturligvis ikke har interesse i at holde på en spiller, som åbenlyst vil væk.

Det giver dog klubben lidt problemer, idet man tidligere på sæsonen har udlejet både Luca Zidane og Andriy Lunin og dermed reelt er uden reservemålmand, med mindre man tør binde an med helt uprøvede folk.