Ødegaard: Jeg er i kontakt med Real Madrid - de er tilfredse med mig

ØdegaardSociedad2

Real Madrid er, ifølge Ødegaard selv, ganske tilfredse med nordmandens spil i LaLiga i indeværende sæson.

Martin Ødegaard har været en af de helt store positive overraskelser i LaLiga i denne sæson, og nordmandens storspil har allerede kastet en månedens spiller af sig, hvilket vidner om, at der bliver lagt mærke til ham i spansk fodbold.

Real Madrid holder også nøje øje med offensivspillerens udvikling, og den spanske hovedstadsklub har også været i kontakt med Ødegaard for at rose ham for den gode start i spansk fodbold.

- Jeg er i kontrakt med Real Madrid, og nogle gange skriver de til mig, hvordan de oplever mine kampe, siger den norske LaLiga-åbenbaring i et interview med Eurosport Norge og fortsætter:

- De har fortalt mig, at de er tilfredse med mig. De har lykønsket mig og rost min gode start i LaLiga.

Ødegaards fine start på sæsonen har allerede affødt diverse spekulationer i den spanske presse, der gisner om, at Real Madrid muligvis kunne blive fristet af at hente ham tilbage til den spanske hovedstad efter denne sæson.

Den 20-årige nordmand har imidlertid andre planer.

- Jeg er glad for at være en del af det her hold, så planen er at blive her i to år og respektere lejeaftalen, siger Ødegaard om fremtiden.

Næste opgave for Ødegaard er på lørdag, hvor Norge skal en tur til Spanien for at byde Ramos og co. op til dans, og det er en kamp, som Real Sociedad-spilleren ser meget frem til.

- Jeg tror ikke, at Spanien bekymrer sig om mig. De kommer til at spille deres spil, da de ikke bliver påvirket af modstanderen. Det bliver en speciel kamp for mig, og det er altid godt at måle sig selv mod gode spillere så som Ramos, slutter nordmanden.

Log-på for at kommentere