Ceballos: Jeg nød ikke at spille fodbold i Real Madrid

Ceballos alaves 2017 18

Dani Ceballos skiftede i sommer tilværelsen i Real Madrid ud med et lejeophold hos Europa League-holdet Arsenal.

Og han er glad for at være kommet til en klub, som er helt fri for forventningspresset om titler. Det fortæller han i et interview:
- Det stod ret klart for mig, at jeg skulle væk. Jeg gjorde det rigtige ved at forlade Real Madrid. Lige nu er jeg et sted, hvor jeg ønsker at være og jeg er meget glad. Min tanke var at komme væk, spille og nyde fodbold. Det havde jeg ikke gjort i de to foregående år. Jeg gjorde det rigtige ved at komme væk. Det kan man se, fordi jeg nu er på det spanske landshold.

På et hold uden nævneværdige stjerner har Dani Ceballos foreløbig spillet 11 kampe for Arsenal og det bliver i snit til 50 minutters fodbold pr. kamp.

Log-på for at kommentere

Madridista02 svaret på emne: #1 6 dage 1 time siden
Jeg siger ikke at de skriver noget forkert, jeg påpeger bare, at jeg finder det unødvendigt og arrogant at skrive sådan om Ceballos. Han har aldrig gjort noget ondt mod Real. Tværtimod har han grebet chancen når han har spillet. Han spillede især godt for os i sidste sæson, men han forstod at han ikke var en del af Zidanes planer i år, så han blev lejet ud. Hvilket i øvrigt virker som et rigtig fornuftigt valg.
Jeg forstår ikke hvorfor det er nødvendigt at skrive "Og han er glad for at være kommet til en klub, som er helt fri for forventningspresset om titler." Hvad skal det til for? Hvor siger han noget om det? Hvad er det for noget udnødvendigt noget at skrive?
YunisTaker's profilbillede
YunisTaker svaret på emne: #2 6 dage 14 timer siden

Lars1991 skrev: Hvem er de her nævneværdige stjerner? Özil der ikke kan spille sig på holdet? Ellers er det tætteste de kommer på vel Aubameyang? Hvem skulle ellers nævnes? Xhaka?

Ozil er en af dem ja, uanset hans nuværende position i truppen. Alle ved jo at Emery aldrig har haft et godt øje til Ozil, og efter de fleste unge spillere har grebet chancen den her sæson, så giver det Emery en legit undskyldning til ikke at bruge Ozil. Han har heller ikke været udtaget de sidste to kampe.

Aubameyang er en anden ja, ham ville jeg virkelig gerne have til Real Madrid dengang han spillede i Dortmund. Lacazette er også en der er værd at nævne. Pepe har vist sit talent i Frankrig, men mangler stadig at vise det for Arsenal. Han kan vel sammenlignes med Jovic mht status i sin respektive klub. Vi ved alle han har talentet, han mangler bare at vise det.

David Luiz er også værd at nævne. Han er måske ikke så god som han har været, men han har et navn på sig, og er en virkelig god signing for Arsenal efter min mening. Leno i målet kan også nævnes.

Nu ved jeg godt det var ment som en joke, og fact er at Arsenal ikke har været stabile de sidste tre års tid, men tror trosalt fansene hellere vil være i den position de er i lige nu end fx United og Tottenham.
madrid2000's profilbillede
madrid2000 svaret på emne: #3 6 dage 15 timer siden
Jeg har set flere Arsenal kampe, og hvis RM skal have en midtbanespillere på deres hold, så skal det være unge Guandouzi. Ham har jeg været imponeret af. Rigtig god drive med bolden. Ceballos har spillet en brandkamp, men ellers har han ikke gjort det store væsen af sig.

Arsenal har faktisk et fint hold. Ikke noget super godt hold, men de er ikke dårlige, specielt offensivt med Abmoumayang og Lachazete. Herudover har de spenderet 70 mio pund på Pepe, som virker spændende. Herudover har de nogle unge spillere med god potentiale. Defensivt er de decideret dårlige.
Lars1991 svaret på emne: #4 6 dage 17 timer siden
Det jo en humoristisk måde at skrive det på, det skal ikke tages så seriøst som i tager det.

Men hvis vi nu gør det, altså tager det seriøst. Hvad er så forkert i det der bliver skrevet? Arsenal har ikke kvalificeret sig til Champions League i tre sæsoner i træk. Sidst de gjorde det vandt Leicester mesterskabet. Så et EL hold er det jo.

YunisTaker's profilbillede
YunisTaker svaret på emne: #5 6 dage 17 timer siden
Arsenal har ellers nogle gode spillere vil jeg mene. Deres offensiv er vel den bedste i den engelske liga bortset fra Liverpool og Man City. De har også mange spændende unge spillere, som gør det virkelig godt. Har set en håndfuld Arsenal kampe den her sæson, og Ceballos ser ud til at trives på holdet. Det for tidligt at sige, men som det ser ud indtil videre, så burde Arsenal helt klart købe ham hvis Real Madrid tillader det. Gætter på Zidane er her næste sæson, så der bliver langt til spilletid i Madrid.

Men jo, Arsenal har selvfølgelig et par nævneværdige stjerner på deres hold. Ønsker Ceballos det bedste.
Madridista02 svaret på emne: #6 1 uge 40 minutter siden
Mærkelig arrogant artikel. Hvad skal det til for? Hvorfor snakke sådan ned om Arsenal og Ceballos? Giver ingen mening.