Madridista.dk Podcast Special: Den krævende målmandspost - fra Zamora til Courtois

podcast

Den her podcast special er dedikeret til Keylor Navas, Iker Casillas og fortidens store målmandslegender i Real Madrid.

Vi zoomer ind på Pura Vidas eftermæle i Kongeklubben, herunder vores bedste minder med den costaricanske sprællemand mellem stængerne og, hvordan han vil blive husket i Real Madrids målmandshistorie.

Herudover kommer vi også en tur forbi vores respektive bud på de to bedste keepere i Real Madrids historie og vores udskældte belgiske målmand, ligesom vi heller ikke kommer udenom at berøre den værste målmand i den tid, vi hver især har fulgt Kongeklubben fra tv-stuen.

Og som altid er der mange andre spørgsmål, som også trænger sig på, når snakken går….

Hvorfor har Ricardo Zamora en helt speciel plads i Real Madrids historie? Er Iker Casillas den bedste Real Madrid-målmand nogensinde? Og hvorfor er Santiago Cañizares den dårligste Real Madrid-keeper i Gammelfars levetid?

Dette, og meget andet, kan I få svar på, hvis I trykker ’play’ og lytter med i denne special, hvor vi forsøger at tage kærlig hånd om nogle af de største skikkelser mellem stængerne i Real Madrids glorværdige (målmands)historie.

Bag mikrofonerne har I Oscar, der, som vært, forsøger at holde snor i de uregerlige paneldeltagere, Jesper, Daniel og Christian.

I finder podcasten her:

Log-på for at kommentere

Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #1 4 dage 20 timer siden
Nu ved jeg desværre godt, at Jesper ikke selv deltager i debatterne længere, men jeg er slet slet ikke færdig med det der muldvarpe pis :D Hvor stor en idiot ville man ikke være, hvis man lækkede fortrolige oplysninger til sin kæreste, som så gik i pressen med det. Det er jo vanvittigt, og specielt når alle burde vide det var Mourinho selv der gjorde det for at få vendt fansene på hans side.
BBB svaret på emne: #2 5 dage 2 timer siden

Daniel skrev:

BBB skrev: Jeg har lige hørt podcasten, og det er i min optik helt vanvittigt, hvis I decideret mener, at Courtois ikke er mindst et niveau under de to andre målmænd i Spanien.

Hov hov. Der var en af os, der kaldte Oblak og Ter Stegen for de to bedste målmænd i verden ;-) dem er Courtois selvfølgelig ikke i nærheden af. Lige nu.

Men lækkert, at du ville høre på os, selvom vi kan være kontroversielle, BBB ;-)

Du var også den eneste, der var nogenlunde saglig i den debat :-D
Daniel's profilbillede
Daniel svaret på emne: #3 5 dage 2 timer siden

BBB svaret på emne: #4 5 dage 3 timer siden
Madridista02 svaret på emne: #5 6 dage 20 timer siden
Fint podcast. Synes det var spændende og fangende at lytte til. Er især vild med, atCanizarez er den dårligste målmand i Reals historie, fordi han skiftede til Valencia og at han tabte en aftershave og skar hul i sin fod. Det er sgu i orden. Thumbs up til jer alle.