Brugernes vurderinger: "Giv ham væk gratis!"

Real Madrid havde i forvejen sikret sig europæisk topfodbold i foråret, da de onsdag aften tog en tur til smukke Brügge, hvor noget der mindede om et B-hold skulle forsøge at tage tre point med hjem til Europas mest solrige hovedstad.

Holdet bestod af en spændende samling unge mennesker, som stort set alle har det tilfælles, at de kæmper for at få mere spilletid for verdens største klubhold. Det så dog mere ud til, at beskeden til spillerne var: “Ingen skader”, end den var: “Giv den gas!” i opgøret, som blev spillet uden den store intensitet. Sejren kom da også i hus via scoringer af Rodrygo og Vinícius Jr., som hver især holdt sig lidt mere tilbage, end man ellers tidligere har set, og dermed kan Real Madrid gøre sig klar til en spændende lodtrækning, når kolde og varme kugler skal fiskes op af bowlen inde hos UEFA på mandag.

Lad det være sagt med det samme; karaktererne bærer præg af en lunken indsats, og det var jo også lige præcis det man fik.

Éder Militão viste prøver på sit store talent, samt at han sagtens kan agere stand-in for Sergio Ramos i og med, at han kostede et mål. Det mener i hvert fald slb1995, som deler et 2-tal ud og skriver: “En helgod erstatning for Ramos forstået på den måde, at han kostede et mål”.

Der var dog, trods den katastrofale aflevering, generelt meget godt at hente fra Militãos præstation i Belgien. DeLaRed skriver: “Spiller egentlig op til at være kampens spiller, super stærk præstation af brasilianeren, lukker næsten alt ned i venstre side af banen, men scoren trækkes ned pga hans kæmpe fejl ved 1-1 målet, det må ikke ske i en upresset situation”, og det vil jeg egentlig give midtbanemanden ret i. Omvendt, så må man bare lære at holde af/tolerere personlige fejl, hvis man vil igennem et liv som Real Madrid-fan uden at miste både hår og forstand.

Elle44 og Kaká8 er rørende enige om alt, pånær karakteren. Elle44 giver et 2-tal og skriver: “Fremragende 1v1, men han sjuskede og det kostede. Kan blive rigtig god, hvis han lærer at spille sikkert”. Kaká8 uddeler et 3-tal og supplere Elle44: “Lå til en 4’er, men fejlen, der ledte til Brügges mål trækker ned”. Og minsandten om ikke også madrid2000 deler den holdning: “Lå tæt på 4, men hans fejlaflevering førte til målet”.

Et andet af sommerens store indkøb, Luka Jovic, fik lov til at starte inde i kampen. Det blev til en nogen lunken indsats fra serberen, som stadig ikke for alvor har fået prikket hul på den berømte byld. Ifølge whoscored.com havde Luka Jovic et enkelt skud på mål, som dog blev reddet af Simon Mignolet i Brügge-målet uden de helt store krumspring. Han lykkedes med 20 ud af 28 afleveringer på sine 77 minutters spilletid, mens Karim Benzema ramte en medspiller på 13 ud af 14 forsøg i de resterende 13 minutter af kampen.

Det er også noget, som elle44 bider mærke i: “Alt, alt for usynlig Vi har set han sagtens kan indgå i spillet, så gør det dog! Benzema viser mere efter ét minut på banen, end Jovic viste i 75 minutter. En mand uden selvtillid. Han er dog med i mål nummer to”, lyder det. Mosse mener, at han skal udlejes, mens Riishansen88 er i det gavmilde hjørne: “En joke og et kæmpe fejlkøb. Giv ham væk gratis”.

Alt i alt bedømmer I kampen til at være godkendt. Hele holdet får en gennemsnitlig score på 2,8, altså i den godkendte kategori, uden at være noget at råbe hurra for. Kaptajn Varane får æren af at være kampens spiller med en score på 3,7, mens Luka Jovic får den tvivlsomme ære af at være tungest at danse med, med en score på 1,8. Álvaro Odriozola, Isco og Brahim Díaz får ligeledes karakterer, der ligger i kategorien for den skuffende præstation. Luka Modric ligger lige i hælene på Varane, med en score på 3,6.

Næste kamp er på søndag, hvor Champions League-gruppevinderne fra Valencia tager pænt imod på Mestalla. Den kamp spilles kl. 21:00 og kan ses på Strive Sport og TV2 Sport.

Seneste artikler...

Annonce