Zidane: De sidste to kampe har været meget negative

Efter lørdagens nederlag til Levante, mødte Zidane pressen på Ciudad de Valencia.

- Vi har det ikke godt, efter vi skabte nok chancer til at score i første halvleg, og et mål var alt der manglede. Vi kom op på deres banehalvdel ofte, og havde chancer, men vi scorede ikke, hvilket er det vigtigste. Efter pausen kom de efter os, og scorede et mål.

- Vi gik fra godt, til ikke så godt. Efter pausen havde vi det svært. De havde en reel chance, og scorede. Vi kan se fremad, og vi har brug for energi fra hele truppen. Vi er irriterede fordi vi ikke fik sejren, men vi har en kamp om tre dage, så den skal vi have fokus på. I næste uge er alt på spil, så vi skal arbejde videre med de gode ting vi har gjort indtil nu.

Om skuffende resultater:

- Det er fodbold, og sådan nogle ting sker. Vi har haft nogle gode øjeblikke i sæsonen, og de sidste to kampe har været meget negative resultater. Vi må ikke hænge med hovedet, og vi skal fortsætte med at gå ind til kampene med styrke, mod og energi. Vi skal acceptere det, og tænke på denne uge mens vi kæmper for det hele.

Om Hazards ubehag:

- Det ser ikke godt ud, for han blev skadet der hvor han før var skadet. Det er et slag, men lad os se hvad der sker. Han har smerter nu, men vi får at se i morgen (i dag, red.), hvor vi vil lave flere tests.

Om El Clásico:

- Efter disse to kampe har vi tabt fem point, vi ved vi skal vinde hjemmekampen. Vi vil gøre vores bedste, men først har vi en kamp på onsdag. Vi kender til vigtigheden af begge kampe, og vi skal forsøge at vinde.

Seneste artikler...

Annonce