Casillas: Jeg ville gerne have spillet sammen med La Quinta del Buitre

Iker Casillas fik i går lejlighed til at snakke med internet-brugere om sin tid i spansk og portugisisk fodbold og hvad han skal lave efter fodbold-karrieren.

Det kom der følgende ud af:

Træner-licens:
- Det er muligvis en ting, som jeg vil forsøge at relaisere. Det er klart, at jeg ikke lige nu kan se mig selv som træner, men man kan aldrig vide. Jeg har haft mange holdkammerater, som ikke kunne se sig selv som trænere og nu er de det. Og selv ikke som medkommentatorer kunne de se sig, men nu optræder de som sådan.

Godt behandlet?
- Jeg kan ikke brokke mig over nogen. Jeg har altid følt glæden fra andre mennesker. Hvis nogen på et tidspunkt ikke har brudt sig om min måde at være på, så beklager jeg. Man kan ikke tilfredsstille alle i verden.

La Décima:
- For mig var det en lettelse. Jeg følte mig glad på folks vegne. Måske efter at have lidt så meget for at opnå det, havde det en speciel smag. Der var mange års tørke i Europa og endelig kunne vi vende tilbage og genfinde denne vigtige succes.

Et ikke opfyldt ønske:
- Der er flere at vælge, men jeg ville gerne have været en del af La Quinta del Buitre. Alle husker disse år med Remontadas og alt det andet. Jeg var meget lille dengang. Alligevel har jeg minder om det.

Bedste minde fra Portugal:
- At vinde mesterskabet i 2017/18. Der var to ugers fest og byen Porto og alle Porto-fans nød det meget.

Guldbold:
- Den havde Raúl, Ramos, Iniesta og Xavi fortjent at vinde…..

En sjov historie:
- I starten, da jeg begyndte at spille, brød jeg mig ikke meget om at kommandere med mine holdkammerater. Det er essentielt for en målmand. At give instruktioner nede bagfra, hvor man kan se hele banen. Det kostede hårdt at overvinde den….De hjalp mig meget. De fortalte mig, at jeg skulle råbe af dem, uanset hvem de var.

Debut på landsholdet:
- Mange minder. At komme til stadion. Kameraerne rettet mod mig. Det var meget smukke timer. Drømme-øjeblikket blev opfyldt. Det havde været et meget smukt år og Camacho havde tiltro til mig i forhold til at komme med til EM2000.

Det bedste år som målmand:
- Kuriøst nok er en af mine bedste sæsoner den, hvor jeg spillede færrest kampe. I 2013/14. Generelt og på trods af min fejl i CL-finalen, synes jeg at de 24 kampe, jeg spillede, var gode. Og jeg gentager, jeg spillede mindre end normalt.

Casillas´ ord til Sergio Ramos i La Décima-finalen:
- Du er chefen og du bliver manden bag La Décima. Og så gav jeg ham et kys.

Tre historiske spillere i Real Madrid:
- Jeg vil ikke fortælle dig tre, men gerne de to: Don Alfredo di Stéfano og Cristiano Ronaldo.

Et øjeblik i din karriere:
- Min debut i september 1999. For mig er det begyndelsen.

Seneste artikler...

Annonce