Times: Bale accepterer Manchester United-lejemål

BALE 380x501Thumb

Ifølge flere medier er Gareth Bale meget tæt på at kunne kalde sig Manchester United-spiller.

Engelske The Times melder i hvert fald, at Manchester United i de seneste timer har rykket på muligheden og at man praktisk talt er enige med både Real Madrid og spilleren selv om en lejeaftale gældende for den kommende sæson.

Manchester United har som udgangspunkt ellers været mest interesseret i Dortmunds Jadon Sancho, men prisen på over 100 millioner € skræmmer alligevel den engelske storklub og derfor er Bale-muligheden kommet på banen.

Gareth Bale har udsigt til at opretholde sin høje løn, angiveligt fordi Real Madrid har indvilget i at betale en del af den.

Log-på for at kommentere

Fondo_Sur svaret på emne: #1 6 dage 9 timer siden
Forlængelsen var den 30. Oktober 2016. Beklager for fake news :D for så havde det intet at gøre med forlængelsen, men meget at gøre med, at man ikke valgte af sælge ham efter Ronaldo skiftede.

Vi må dog sige, at Bale var en klar starter sæsonen inden (15/16) og at han nedgang i 16/17 primært skyldtes skader.

Så: man forlængede med Bale i noget nær toppen af hans karriere. På toppen eller ej måtte Florentino have indset at han ikke passede så godt i klubben, men i Real Madrid kan bare komme rigtig langt ved at være en god offensiv individualist på banen. Derfor valgte man desværre at forlænge med ham i stedet for at sælge ham til en rigtig god pris.
Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #2 6 dage 11 timer siden
@Fondo_Sur.

Man forlængede da med Bale en del år før Ronaldo forlod klubben? Uanset hvad, så gav forlængelsen ikke mening. Vi havde at gøre med en spiller, som ikke rigtig levede op til forventninger.
Fondo_Sur svaret på emne: #3 1 uge 2 timer siden

mohbar skrev:

Fondo_Sur skrev: Fedt. Lad os håbe, at han får en fin sæson, så man kan sælge ham næste sommer.

sure ? Hvis han spiller en god sæson så forlænger Perez ..

Hvis vi skal være helt ærlige, så var den sidste forlængelse ikke en så dårlig beslutning i momentet. Ronaldo var lige røget, og man ville klæbe sig til klubbens anden største stjerne. Ikke kun på baggrund af det sportslige hensyn, men også af mange andre.

Det hørte selvfølgeligt også med til historien, at det var Florentinos køb. Og at han i de senere år viser stor tiltro til spillertruppen. Man husker bare ikke, når folkestemningen rammer fuldkommen forkert, men kun når dem der sidder med ansvaret gør. Det var eksempelvist en meget god idé, at man udviste tillid til Modric i sommeren 2019 ved at beholde ham i klubben. Man har også stået rigtig godt bag Courtois, der virkeligt har blomstret i det lys. Bale er en historie for sig selv. Ikke kun i Real Madrid, men i hele fodboldverdenen.

Florentino er med andre ord ikke dum. Bale ryger selvfølgeligt hurtigst muligt, når de bliver enige om det økonomiske spørgsmål.
mohbar svaret på emne: #4 1 uge 4 timer siden

sure ? Hvis han spiller en god sæson så forlænger Perez ..
Fondo_Sur svaret på emne: #5 1 uge 5 timer siden
Fedt. Lad os håbe, at han får en fin sæson, så man kan sælge ham næste sommer.
Salix7's profilbillede
Salix7 svaret på emne: #6 1 uge 5 timer siden
Klart en af sommerens bedste rygter! Såfremt det er sandt, vil det være en gevinst både økonomisk og spillemæssigt!
Et salg vil klart være det bedste, men bliver nok umuligt, da ingen er dumme nok til at købe
Mølbat's profilbillede
Mølbat svaret på emne: #7 1 uge 6 timer siden
Nøj, hvor jeg håber på, at dette er sandt. Ja, Real Madrid sælger ham ikke, og man hænger stadig på en del af hans løn, men ikke desto mindre slipper Los Merengues stadig for at betale ham en hel del millioner samt at se ham ydmyge både sig selv + klubben, når han laver åndssvage stunts på bænken under kampene.