Bale-agent bekræfter Tottenham-rygter: Det er der, han ønsker at være

BALE 380x501

Det er en topprioritet for Real Madrid at få afhændet Gareth Bale i dette transfervindue, og derfor var det aldeles gode nyheder, da Manchester United forleden blev meldt interesserede i at hente waliseren. Nu forlyder det dog, at det ikke er den eneste engelske klub, der viser interesse, da Bales gamle klub, Tottenham, også melder sig på banen.

Det er stadig usikkert, hvordan en eventuel aftale vil se ud, men Real Madrid skal formodentlig indstille sig på ikke at tjene penge på selve lejeaftalen, mens man nok også skal betale en del af waliserens høje løn.

Rygterne bekræftes nu også af Bales agent, Jonathan Barnett, der ellers tidligere gentagende gange hårdnakket har afvist, at Bale ville forlade klubben. Barnett siger om Tottenham-rygterne:
- Vi snakker sammen. Han elsker stadig Spurs, det er der, han ønsker at være.

Med disse friske rygter synes det ikke længere at være umuligt, at Real Madrid kan komme af med Bale og derfor slippe for at have en af truppens dyrest betalte spillere siddende på bænken og fjolle rundt til ære for kameraerne.

Log-på for at kommentere

-#7-'s profilbillede
-#7- svaret på emne: #1 5 dage 16 timer siden
For min skyld kunne de (næsten) få Ramos med, så længe de bare tager Bale med langt væk fra Madrid..
Taxii89 svaret på emne: #2 5 dage 16 timer siden

El Siete skrev: Ser flere engelske journalister skrive om at Tottenham og Real Madrid er enige om både Bale og Reguilon, så lad os krydse fingre.

Ifølge Fabrizio er Reguilon nærmest en done deal. Lyder til at være bedre end ham røg til United ift tilbagekøbsklausul :)
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #3 5 dage 17 timer siden