Enig spansk presse: Tottenham køber Reguilón for 30 millioner €

REGUILON CARITAThumb

Ifølge spansk presse rejser Sergio Reguilón i morgen til London for at skrive kontrakt med Tottenham.

Real Madrid er blevet enige med den engelske klub om en salgspris på 30 millioner € og til gengæld kan Real Madrid inden for de kommende to år hente venstrebacken tilbage for en pris i omegnen 35-40 millioner €.

Dermed sikrer man Sergio Reguilón fortsat udvikling på højt niveau, mens man har muligheden for at hente ham hjem, når Marcelo har kontraktudløb i 2022.

Log-på for at kommentere

longwind's profilbillede
longwind svaret på emne: #1 5 dage 10 timer siden

elle44 skrev: Suk. Det er skuffende at se Premier league bare tilrane sig alle de mellemgode spillere der ville gøre la liga stærkere. Spillere som Bale, James, Reguilon Ville pynte i Spanien i klubber i niveauet lige under Real Madrid og Barca. Premier league klubbernes kaster jo om sig med penge på trods af corona situationen. Hvis ikke la liga formår at få sig en bedre tv aftale og en bedre medie maskine bliver det rigtig svært at følge med Premier league i det næste årti.

Jeg er helt enig i din betragtning, men til gengæld er det en virkelig god handel for begge involverede parter. Det er hvad man kan forvente af to forretningsmænd som Levy og Pérez.
elle44's profilbillede
elle44 svaret på emne: #2 5 dage 13 timer siden