Levante vil spille hjemmekamp mod Real Madrid på Villarreals stadion

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid skal den 4. oktober spille imod Levante på udebane, men på grund af renoveringsarbejde på Levantes normale hjemmebane, Estadi Ciutat de València, må klubberne finde et andet stadion at spille kampen på.

Levante har derfor indsendt en anmodning til det spanske fodboldforbund, RFEF, om i stedet at spille kampen på Villarreals hjemmebane, Estadio de la Cerámica, eftersom renoveringsarbejdet først forventes færdigt i omkring slutningen af oktober.

Kampen imod Levante bliver Real Madrids fjerde i denne sæsons La Liga, efter at man forinden er på besøg hos Real Sociedad og Betis og derefter tager imod Valladolid hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano.

Log-på for at kommentere