Mourinho: Jeg forsøgte at hente Bale til Real Madrid

Logo Realmadrid 010101

Gareth Bales rygtes i disse dage til Tottenham, og den engelske klub har da også en cheftræner i José Mourinho, som tidligere har forsøgt at hente waliseren i sine tidligere klubber.

På en pressekonference i dag, onsdag, sagde Mourinho:
- Gareth Bale er Real Madrid-spiller, og jeg snakker ikke om spillere fra andre klubber. Det er ikke mit job at have kontakt med agenter, og jeg vil ikke kommentere på det. Jeg forsøgte at hente ham i min tid i Real Madrid, og præsidenten fulgte mit instinkt og min viden, fordi han hentede ham sæsonen efter, at jeg tog min afsked. Det er ingen hemmelighed, og Gareth ved det.

Angiveligt forsøgte Mourinho også at hente Bale, da han var cheftræner for Manchester United, hvor rygterne går på, at han i tunnelen forud for en venskabskamp i optaktssæsonen i mellem de to klubber i 2017 fortalte waliseren, at han ikke kunne hente ham, hvis ikke Bale selv ytrede sit ønske om et skifte.

Log-på for at kommentere