Flere spillere tilbage på træningsbanen

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid-truppen var i dag tilbage på træningsbanen efter gårsdagens 6-0-sejr over Getafe i en venskabskamp, og her var flere af de spillere, der har døjet med skader, tilbage.

Eden Hazard, Marco Asensio, Isco, Martin Ødegaard og Luka Jovic var alle med ude på træningsbanen, men ingen af dem forventes dog at være klar til en startplads på søndag i kampen imod Real Sociedad.

Gareth Bale, som rygtes tæt på et klubskifte, trænede fortsat indenfor i styrkecenteret, og han fik i dag selskab af Lucas Vázquez og Éder Militão, der begge døjer med mindre skavanker.

Log-på for at kommentere