Ny sæson med masser af udfordringer

Real Madrids førstehold tager i denne weekend hul på en sæson, som på forhånd tegner til at blive meget atypisk, først og fremmest på grund af usikkerheden omkring Corona-krisen.

Men også af mere glædelig karakter. Real Madrid Femenino ser nemlig dagens lys og de får en hård start i oktober med hjemmekampen i Liga Iberdrola mod de forsvarende mestre fra Barcelona. Målet for Real Madrid Femenino er dog at konsolidere sig i rækken og blande sig i toppen, men det synes mere end svært at blive titelkandidat i dette første år.

Det er Zinedine Zidanes tropper til gengæld i den grad. Real Madrid går ind til sæsonen som kæmpefavorit til at genvinde det spanske mesterskab. Til gengæld har man en udfordring i Champions League, hvor man gerne skal have sat en stopper for de seneste to sæsoners fiasko med exit allerede i ottendedelsfinalen.

Raúl og Real Madrid Castilla står over for en spændende sæson med et næsten nyt hold. Der er hentet flere spændende spillere i andre klubber, mens der også er rykket spillere op fra Juvenil A-holdets Youth League-vindere og målet er, at man spiller med om oprykning til LaLiga Smartbank.

Og endelig er der basketball-afdelingen, som allerede har taget hul på sæsonen med en Super Cup-sejr over Barcelona, som samtidig var den 20. titel med Pablo Laso i spidsen som træner.

Der bliver altså nok at se til for Thaisa og Alana på Femenino-holdet, Ramos og Marcelo på førsteholdet, Antonio Blanco på Castilla-holdet og Llull og Reyes på basketball-holdet.

Seneste artikler...

Annonce