Bale: Jeg fortryder intet angående min tid i Real Madrid

Det penible forhold mellem Real Madrid og Gareth Bale blev heldigvis bragt til en ende i minimum ét år, da waliseren for nylig blev sendt til Tottenham på en etårig lejeaftale. Efterfølgende har Bale givet et interview til Sky Sports, hvor han afviser at have nogen del af ansvaret i den til tider pinlige situation, som både klub og spiller endte ud i.

Til spørgsmålet om, hvorvidt han fortryder noget fra sin tid i Real Madrid, svarer Bale:
- Nej, jeg fortryder intet, nej. Jeg prøver bare at spille fodbold; det er alt, jeg kan gøre, og alt hvad der ellers bliver sagt udefra er ude af min kontrol. Som jeg sagde, fortryder jeg intet af det, jeg har gjort.

- Jeg kender mig selv, og min familie ved præcis, hvem jeg er, så det er det eneste, jeg bekymrer mig om. Det er klart, at for at ankomme til en anderledes kultur, et andet land, så har jeg været nødt til at vokse som person og også som fodboldspiller. Du lærer bare at håndtere de situationer, du er i.

Om Bale ’bare’ har forsøgt at spille fodbold må være op til den enkelte at vurdere, ligesom han muligvis har haft mere kontrol over, hvad der er blevet sagt udefra, end han selv giver udtryk for. Ikke desto mindre siger waliseren følgende om den måde, hvorpå han har håndteret det at blive piftet af på Bernabéu:
- Jeg har været i enormt pressede situationer. Der har været folk på stadion, der har piftet af mig. Så ja, jeg har bare lært at håndtere disse slags ting, ikke at tage det for seriøst eller for personligt og i stedet bare komme videre.

Seneste artikler...

Annonce