Varane: Remontada er en del af Real Madrids DNA

Varane 380x502 2

I forbindelse med sit nye Puma-sponsorat gav Varane et interview til franske medier. Varane blev spurgt ind til den nuværende situation i Real Madrid. Varane kom rundt omkring situationen, hvor Real Madrid kun er tre point efter Atletico Madrid, og hvad det vil sige at spille for Real Madrid. Varane udtalte således om Real Madrids remontada DNA:

- Folk dømte os ude, men nu er vi tilbage. Det er en egenskab ved denne klub. Det er mange ting. Det er træneren, spillerne og klubben. Det er en måde at være og tænke på, som jeg hurtigt fik færten af, da jeg kom til klubben.

Om udfordringen ved at spille for den største klub:

- Modstandsdygtighed er vigtigt for at være på toppen. Når vi går igennem dårligere perioder, så kan selvtilliden komme og gå. Man må være fokuserede, og være bevidste om vores mål om at være konkurrencedygtige. Konteksten og hvordan sæsonen har forløbet sig har gjort det svært for os.

Spillerne har sammen med Zidane fået en del kritik i løbet af denne sæson. De kender dog Real Madrids værdier og ambitioner, hvilket motiverer dem under nuværende svære omstændigheder.