Rennes vil undgå Alaba-sag med Camavinga

Real logo

Eduardo Camavinga er fortsat på ønskesedlen i Real Madrid og i hans nuværende klub, Rennes, frygter man at komme til at stå med en ”Alaba”-sag, hvor spilleren simpelthen rejser på en fri transfer, når hans kontrakt udløber næste sommer.

Det vil man for alt i verden undgå og derfor arbejder man lige nu intenst på at se om man kan blive enige om en kontraktforlængelse med ham og ellers vil man givetvis forsøge at sælge ham til sommer.

Eduardo Camavinga har for nylig fået Jonathan Barnett som agent og han erkender, at det sandsynligvis vil være meget få klubber, som har råd til at købe stortalentet.