Optakt: Real Madrid - Sevilla, LaLiga, 35. spillerunde

Der er førstepladsen på spil, når Real Madrid i aften kl. 21.00 tager imod Sevilla på Estadio Alfredo di Stéfano.

Gårsdagens uafgjorte resultat mellem Atlético Madrid og Barcelona har maget det således, at Real Madrid nu selv kan afgøre, om man vil genvinde mesterskabet og det er således en gylden mulighed for at lægge onsdagens forsmædelige nederlag til Chelsea bag sig.

Real Madrid må undvære både hele det normale centerforsvar bestående af Carvajal, Ramos, Varane og Mendy, men det er snart blevet et varemærke for holdet, som i de seneste 22 kampe har været nødt til at finde på nye løsninger til defensiven. Aftenens opgør er således ingen undtagelse, men Zidane har hidtil formået at få de bedste ud af situationen.

Sevilla mistede et vigtigt skridt i mesterskabskampen med nederlaget til Ath. Bilbao, men man er fortsat ikke helt uden muligheder og med en sejr i aftenens kamp vil man trods alt kun være fire points fra førstepladsen.

Mens Julen Lopetegui er nødt til at tage plads på tribunen for at afsone karantæne for fem gule kort, så har han til gengæld alle mand klar og det giver mulighed for at tage en række spændende spillere i nærmere øjesyn. I centerforsvaret råder man således over Diego Carlos og Jules Koundé, hvor især sidstnævnte ofte sættes i forbindelse med Real Madrid. Herudover har man de offensive En-Nesyri og Papu Gómez, mens man på midtbanen råder over Óscar Rodríguez.

Real Madrid har historien med sig. Således har man vundet de seneste 11 hjemmekampe mod Sevilla, men andaluserne råder over et dygtigt hold, som på gode dage kan bringe alle hold i vanskeligheder. Der er således grund til at sætte sig til rette, når TV2 Sport X blænder op for opgøret.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Odriozola, Militao, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Fede Valverde, Hazard, Benzema.

Seneste artikler...

Annonce