LFP-møde: Barcelona gav Real Madrid fuldmagt til at stemme

RealMadrid Logo

LFP havde i dag inviteret de spanske klubber til møde i Madrid for at orientere om den nye sponsoraftale for LaLiga, som man har indgået med EA Sports gældende fra næste sæson.

Herudover skulle man stemme om en række øvrige punkter, men Barcelona havde ikke sendt nogen repræsentanter til den spanske hovedstad og i stedet havde man givet Real Madrid fuldmagt til at stemme for dem.

Selv om de to klubber er står vidt forskelligt, sportsligt som økonomisk, så står de last og brast i spansk fodbold, hvilket blandt andet gælder kampen mod CVC-aftalen, som Real Madrid og Barcelona står uden for, sammen med Ath. Bilbao og Ibiza.

Det betyder, at Barcelona har været nødt til at sælge ud af aktiverne for at få råd til de massive indkøb til spillertruppen og her venter fortsat et stort stykke arbejde med at få indskrevet nyindkøbene Koundé, Lewandowski, Raphinha, Kessíe og Andreas Christensen til den spanske turnering. Aktuelt mangler man fortsat 150 millioner € for at kunne indskrive spillerne og de skal komme enten via spillersalg og/eller nye salg af aktiver, som foreløbig har indbragt over 700 millioner €.

Seneste artikler...