Vinícius: Vil gøre alt for at vinde Super Cuppen

VINI 380X501

Det var Vinícius’ mål i Champions League-finalen imod Liverpool, der sørgede for at Real Madrid allerede på onsdag kan vinde endnu et trofæ, når Eintracht Frankfurt er modstanderen i den europæiske Super Cup. Brasilianeren har i den forbindelse givet et interview til UEFA. Nøglepunkterne følger her.

Hvordan kommer I til at tilgå Super Cuppen?
- Det er meget vigtigt at forsøge at vinde så mange kampe som muligt, især hvis du kan vinde turneringer så vigtige som Super Cuppen. Vi vil gøre alt, der står i vores magt, for at vinde det første sølvtøj, der er på spil i sæsonen.

Real Madrids mentalitet i sidste sæson var utrolig. Er du enig?
- Det er bare en del af DNA’en hos denne klub og i denne trøje altid at være der i de vigtige kampe. Der er spillere, der ved, hvordan man skal tilgå kampene i den turnering, så jeg mener, at det skyldtes lidt af det hele. Nogle af kampene var følelsesmæssige rutsjeture, og alt syntes at gå vores vej. Mit yndlingssmoment? Kampen imod City (Manchester, red.) her på Bernabéu. På to minutter kom Rodrygo ind og scorede to mål, der bragte os til finalen. Jeg mener, at det vigtigste øjeblik i turneringen var City-kampen.

Nød du Champions League-finalen?
- Det var et meget vigtigt øjeblik for os; for mig og for hele holdet. Efter sådan en stor sæson var vi nødt til at slutte med en sejr i finalen. Jeg siger altid, at jeg har omkring 15 år tilbage af min karriere, og jeg ved ikke, hvornår min næste finale kommer, så jeg var nødt til at nyde det til fulde. At score det vindene mål var en unik følelse. For at beskrive det, har du ikke meget at sige. Du behøver ikke at skrive meget eller tale meget om det. Kun de mennesker, der har levet igennem det, og som har oplevet fodbold på den måde, som vi oplevede det i den sæson, ved, hvor vigtigt det er, og hvor glad det gør dig.

Hvilken rolle spillede Carlo Ancelotti i den sejr?
- Jeg mener, at han var i stand til at få det meste ud af os, ikke kun ud af mig, men ud af hele holdet. Han er meget venlig og behandler alle, som var de hans sønner. Naturligvis har han et job at udføre med hensyn til forberedelsen uden for banen, men når han dukkede op, gav han os ro og selvsikkerhed.

Seneste artikler...