Optakt: Real Madrid - Frankfurt, Europæisk Super Cup

Real Madrid er på jagt efter sæsonens første titel, når man i aften spiller europæisk Super Cup mod Frankfurt på det olympiske stadion i Helsinki.

Champions League-vinderne går ind til finalen som favoritter, men tyskerne må på ingen måde undervurderes, selv om de i weekenden indledte Bundesliga-sæsonen med at blive skilt ad med 1-6 hjemme mod Bayern München.

Flere hold i Europa League lærte nemlig Frankfurt at kende som et kompakt hold med en meget direkte spillestil og man har været særdeles aktive på transfermarkedet denne sommer, hvor man blandt andet har hentet Mario Götze hjem fra PSV Eindhoven.

Men man står også til at miste den vigtige midtbanespiller Filip Kostic, som skifter til Juventus og derfor ikke er med i aftenens kamp og han stod bag flere assists i sidste sæson. Men Frankfurt er også et hold uden den store målsluger. Sidste sæsons topscorer i Bundesligaen var således colombianske Santos Borré med 8 mål, mens danske Jesper Lindstrøm fulgte efter med 5 scoringer.

Forventningen til Real Madrid er som altid, at finaler skal vindes og Carlo Ancelotti er også rejst til Finland med hele truppen, heriblandt de to nyerhvervelser, Rüdiger og Tchouaméni, men det ligner at de indleder kampen på bænken, idet Ancelotti har bebudet, at de spillere, som vandt CL-finalen også starter denne kamp.

De vil dog helt sikkert få spilletid og samtidig kan Ancelotti vælge mellem spillere som Camavinga, Ceballos, Asensio, Lucas Vázquez, Nacho og Rodrygo og endda Hazard.

Der er kampstart kl. 21 i Helsinki og opgøret kan følges på 3+. For dem, der gerne vil have en glad aften i byen, har Proud Mary som sædvanlig slået dørene op for Madridistas, så kig forbi i København.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Carvajal, Alaba, Militao, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Fede Valverde, Vinícius, Benzema.

Seneste artikler...

Annonce