Masser af præmier til Real Madrid ved Globe Soccer 2022

Globo Florentino

Real Madrid var den helt store præmie-modtager ved dagens Premio Globe Soccer 2022.

Mens FIFA tidligere på året atter viste mangel må fodboldforståelse, da man tildelte Real Madrid en tredjeplads til årets hold, var der velfortjent anerkendelse til Real Madrid som klub efter et år, hvor man vandt Champions League, LaLiga, den spanske Super Cup og den europæiske Super Cup.

Real Madrids præsident, Florentino Pérez, var naturligvis derfor også det oplagte valg som årets præsident og han sagde følgende til udnævnelsen:

- Jeg er dybt taknemmelig for denne Premio Globe Soccer, som jeg har modtaget personligt og også for den pris, som Real Madrid modtager som den bedste klub i verden. At være præsident i Real Madrid er en stor ære, men det er også et enormt ansvar, for denne klub skaber en følelse, som forener millioner af mennesker overalt på jorden. Jeg deler denne præmie med alle de Madridistas, som støtter os hver eneste dag og specielt vores tilhænger i de arabiske Emirater, med løftet om at vi vil fortsætte arbejdet med at hente nye titler og dele nye glæder.

De mange titler giver derfor også Carlo Ancelotti titlen som årets træner og det er fortjent, idet han nu er den eneste træner med fire CL-titler, samtidig med at han er den første træner til at blive mester i de fem største ligaer i Europa (Spanien, Tyskland, Frankrig, Italien og England).

Med 44 mål var Karim Benzema også svær at komme uden om og han satte da også Haaland og Salah på plads i afstemningen.

Men Real Madrids arbejde uden for banen er også blevet bemærket. Som Madridista har man hele tiden vidst, at man var særligt begunstiget med topfolk som José Angel Sánchez og Juni Calafat, men i dag fik de også international anerkendelse, idet de blev kåret til henholdsvis årets CEO og årets Scout.

Efterfølgende sagde José Ángel Sánchez:
- Der er ikke nogen hemmelighed. Det vi gør er at fastholde excellencen i det gode arbejde hos spillerne og de ansatte. I de seneste 20 år har samfundet gennemgået store teknologiske fremskridt, både i forhold til fodbold-industrien og til selve spillet. Måske er hemmeligheden at tilpasse sig de nye ændringer og samtidig være tro mod klubbens identitet. Det er det, som vi forsøger at gøre hver eneste dag.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...