Estadio Santiago Bernabéu får ny metro-station

Real Madrid har i dag indgået aftale med Comunidad de Madrid om at modernisere Metro-stationen Santiago Bernabéu, så den bliver tidssvarende og kan stå for det pres, som Estadio Santiago Bernabéu i de kommende år genererer.

Det bliver en fuldt moderne metro-station, som vil være i teknologisk topklasse og direkte forbundet med hastighedstogene AVE og med Barajas Lufthaven og det ventes, at 2,3 millioner mennesker hvert år vil passere gennem metro-stationen.

Aftalen blev underskrevet på Estadio Santiago Bernabéu af Florentino Pérez og præsidenten for Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso og Florentino Pérez sagde i den forbindelse:

- Vi har samarbejdet om en fremtidig modernisering og udvidelse af en kendt og meget elsket Metro-station i vores by. Real Madrid og Comunidad de Madrid kan være meget stolte af en metro-station, som bliver moderne, fuldt ud tilgængelig og som opfylder alle teknologier.

Isabel Díaz Ayuso sagde:

- Denne metro-station skal være fuldt på højde med et af de bedste stadions i verden. Vi ønsker, at det bliver mere moderne, får større kapacitet og er bedst muligt forberedt. Real Madrid har meget at gøre med livet i Madrid. Dette stadion er symbolet på en by og en universel religion. Denne alliance er vigtig for at forene madrilensk historie, denne klub og Madrids metro-system.

Arbejdet med moderniseringen af metro-stationen indledes i slutningen af 2023.

Seneste artikler...

Annonce