Real Madrid på udkig efter ny reservemålmand

Logo Realmadrid 010101

De lå i kortene, at Andriy Lunin skulle videre i karrieren i sommer, men ukraineren endte med at blive hos Real Madrid, hvor han tilmed har fået lidt kampe i Thibaut Courtois’ fravær. Det er dog ikke en løsning, som man i Real Madrid igen vil operere med i den kommende sæson.

Tværtimod går rygtet på, at man er gået i tænkeboks angående et indkøb af en ny reservekeeper, der har niveau, erfaring og ikke spilder sine unge år med at sidde på bænken.

På rygtebasis florerer to navne, nemlig den tidligere Castilla-keeper Fernando Pacheco og lidt mere kuriøst schweiziske Yann Sommer fra Borussia Mönchengladbach.

Pacheco nåde i sin tid at få to kampe for Real Madrids førstehold, og siden tilbragte han syv år hos Alavés, inden de rykkede ned i sommer. Nu er han at finde hos oprykkerne fra Almería, hvor han dog blot har spillet én kamp. 30-årige Pacheco har først kontraktudløb i 2026, men som andenkeeper hos Almería bør han ikke være i den dyre ende, og angiveligt gjorde han et godt indtryk under sin tid hos Real Madrid.

33-årige Yann Sommer er et mere besynderligt navn at forbinde med posten som reservekeeper hos Real Madrid. Godt nok har schweizeren kontraktudløb den kommende sommer, men som Bundesliga-profil vil han formentlig kræve en højere løn, end man i Real Madrid er villig til at betale for en Courtois-reserve.

Rygterne kunne dog tyde på, at Lunin omsider skal til at spille fast andetsteds, så han forhåbentlig kan få forløst det talent, der i sin tid fik Real Madrid til at hente ham.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce