Spillerudtalelser


Madridista.dk bringer dig her udtalelser fra en række spillere efter gårsdagens 1-1 resultat mod Athletic Bilbao.

Marcelo: ”Vi gjorde alt for at vinde”

Marcelo udtalte om kampen: ”Vi prøvede alt muligt. Da de scorede blev kampen mere kompliceret, men vi vidste at vi skulle beholde bolden og forsøge at vinde. Vi gjorde alt for at vinde. Vi tabte ikke ansigt og vi kom for at tage de tre point men det uafgjorte resultat tager ikke vores selvtillid fra os. Jeg tænker ikke over hvem der var bedst for dem, men det er rigtigt at Kepa reddede nogle gode forsøg, men jeg ved ikke hvem der var bedst af dem.”

Derefter snakkede brasilianeren om BBC: ”Benzema gør alt for at score. Vi ved han er anderledes, han har bolden mere og assisterer mere, men han fortjener at score mere. Sådan er fodbold, nogle gange går bolden ind, andre gange gør den ikke. Vi bakker op om alle, ikke blot Benzema eller Bale. Vi er et hold, en familie. I løbet af sæsonen er det normalt at der er nedture og opture, og vi forsøger alle at hjælpe hinanden. Vi skal være klar og træne hårdt for at være beredte på hvad der ligger forude. Cristiano Ronaldo er den bedste i verden. Vi har enormt meget tillid til ham, ligesom til alle spillere her. Jeg er sikker på at han forlænger sin stime med 12 kampe i streg med mål, og scorer en masse flere.”

Lucas Vázquez: ”Vi tog kampen i vores hænder”

Lucas Vázquez forklarede kampen på denne måde: ”Vi var bedre i alle øjeblikke. Det er en ambivalent følelse, fordi vi får det uafgjorte resultat til sidst. Holdet spillede en stor kamp. De kom foran i starten og stillede sig ned bag i bagefter, de forsvarede rigtigt godt. Vi havde masser af chancer men manglede præcision. Selvfølgelig har vi kampen mod Bayern i hovedet men vi tvivler slet ikke på os selv. Vi har meget selvtillid fordi vi ved hvordan vi skal spille og hvad vi spiller for. Vi har en hel uge til at forberede kampene og vi har megen lyst til at vinde i München. Vi er inde i en god stime, holdet spiller godt med selvtillid og det er det vigtige.”

Raphäel Varane: ”Holdets attitude var god og vi fortjente at vinde”

Varanes syn på kampen var således: ”Vi kæmpede til det sidste med vores værdier. Vi spillede med intensitet og skabte fare, især i første halvleg hvor vi kunne have scoret 4 mål. Sådan er fodbolden og i ligaen er det sket for os mange gange denne sæson, men vi går med hovedet oprejst. Kepa er en god målmand og han lavede nogle gode redninger. Vi spillede foran vores eget publikum og vi ønsker altid at gøre det godt for sæsonen er ikke ovre endnu og vi vil kæmpe indtil det sidste. Jeg håber at attituden fortsætter som den var i denne kamp. I Champions League bliver det en anden type kamp. Det er en anden type turnering, den er speciel. Cristiano er en enormt vigtig spiller og vi er glade for at have ham på dette niveau i øjeblikket.”

Carvajal: ”Vi føler at vi taber 2 point”

Carvajal var utilfreds med det sene point: ”Vi går herfra med følelsen af at have tabt 2 point. De sidste tre uger har vi haft mange kampe hvor vi har haft meget på spil og vi kan mærke at vi er trætte i benene. Holdet forsøgte at score, det formåede vi men vi manglede lidt tid til at kunne score igen. Vi har en uge til at forberede kampen mod Bayern. Vi har tid til at restituere og tage til Tyskland for at give den alt hvad vi har. For os er det den turnering hvor vi skal give den alt, den eneste turnering hvor vi kan vinde en titel og på onsdag starter den første af to krige.”

Seneste artikler...

Annonce