Varane: Real Madrid er vant til store kampe



Den spanske sportsavis, AS, har mødt Varane til et interview inden onsdagens Champions League-semifinale mod Bayern München. Madridista.dk bringer her interviewet.

Du har været skadefri i fire måneder, og ser ud til at være i god form…

”Jeg har det godt. Selvom vi indkasserede tre mål mod Juventus, synes jeg ikke, at jeg spillede en dårlig kamp. Holdet gør det godt i øjeblikket. Når vi står sammen i forsvaret, giver vi modstanderen meget lidt plads. På det personlige plan er jeg meget glad: Jeg spiller meget, og jeg synes jeg bidrager med meget til holdet. Om det så er i taklingerne, i luften eller med at føre bolden frem. Jeg forsøger at have så positiv en effekt på holdet, som muligt.”

Real Madrids LaLiga-sæson har været skuffende, men i Champions League er I i semifinalen mod Bayern…

”Det bliver to kæmpestore kampe, og en stor udfordring. Vi ved Bayern vil komme flyvende ud til kampen, for at forsøge at fange os på hælene. Vi skal være fysisk og teknisk stærke, og forsøge at komme med et modsvar. Men vi er Real Madrid, vi er vant til den slags kampe. Vi ved alt om, at denne type kampe handler om at være rolige og fattede. Ja, vi skal spille mod Bayern München, men der er ingen grund til at putte ekstra pres på os selv, ved at tænke for meget over det. Det vigtigste er, at vi spiller det spil, som vi ved, vi kan levere. Vi må give den, alt hvad vi har derude.”

Hvad er dit syn på alt den snak om anti-Real Madrid?

”Det er klart, at mange ønsker at se os tabe. Det er der ingen tvivl om. Men de mennesker er ikke majoriteten. Vi mærker kærligheden fra vores fans, og vi er en klub, der er elsket over hele verden. De seneste par år har vi gjort det rigtig godt i Champions League. Det er der visse mennesker, som ikke kan klare, og derfor ønsker at se os blive slået ud. Men det er en del af pakken i fodbold. Jeg er klar over, at folk venter på, at vi fejler mod Bayern, så det bliver en sværere at gå videre end sidste år. Men jeg insisterer: Dem der kritiserer os, er ikke majoriteten. Der er mange mennesker som støtter os.”

Motiverer den type kritik dig?

”Vi er vant til at håndtere pres, og vi kan lide det. At vinde er i sig selv svært, så at vinde hvert år, er selvfølgelig endnu sværere. Alles øjne vil være rettet mod os, om det så er for at se os fejle eller triumfere. Mod Bayern skal vi holde hovedet koldt, det er det vigtigste at huske på, hvis vi kommer i problemer. Vi har erfaringen på vores side.”

Bayern kommer for at få revanche fra sidste år. Det har Jupp Heynckes sagt..

”Det er en Champions League-semifinale. Det i sig selv gør, at det bliver en vild kamp. Hvad Bayerns træner siger, kommer ikke til at ændre på vores forberedelser.”

Det er kun Cristiano Ronaldo som laver mål for tiden. Hvad hvis han har en dårlig dag i München?

”Så vil Karim Benzema eller Gareth Bale træde til… Jeg stoler på, at vores angribere nok skal lave mål. Det er klart, at de ting Ronaldo gør, er fantastiske. Hver gang folk tror, at han ikke kan overgå sig selv, går han ud, og laver et par mål mere. Vi er blevet vant til, at Ronaldo forbløffer os år efter år.”

I kampen mod Athletic spillede du din kamp Real Madrid-kamp nummer 227, samme antal som Zidane nåede for klubben..

”Det gør mig stolt, da Zidane er et af mine idoler. Jeg har ikke snakket med Zidane om det privat endnu, men mon ikke vi gør det en af de kommende dage.”

 

Seneste artikler...

Annonce