Hazard har ikke taget stilling til Chelsea-fremtid

Real logo 140717

Eden Hazard har endnu ikke taget endelig stilling til sin fremtid i Chelsea og det åbner naturligvis op for et skifte til Real Madrid.

Den belgiske offensiv-spiller forbereder sig til VM i Rusland, men fortæller dog i et interview at han afventer situationen i London-klubben og ser, hvad klubbens planer er med køb af spillere og træner for den kommende sæson, inden han tager stilling selv:

- Ja, det ønsker jeg at vide. Om vi får ny træner og nye spillere. Det er altid godt at vide, for jeg ønsker at se hvilke spillere, som kan være i Chelsea i den kommende sæson. Men for at være rimelige, må vi også erkende at markedet først lige er åbnet og derfor må vi se, hvad der sker.

Hazard erkender, at Chelsea havde en dårlig sæson, som kun lige blev reddet via sejren i FA Cuppen. Belgieren er i flere omgange blevet sat i forbindelse med Real Madrid, men det er nok ved at være sidste chance, hvis han skal et skridt op på karrierestigen.

La Liga Sportsrejser

Farfar bodega, mødestedet for Madridistas i København