Real Madrid skal tage stilling til udlejede spillere

Real logo 140717

Real Madrid har endnu ikke været aktive på transfermarkedet, men man har da også allerede en stor flok af udlejede spillere, som man skal have styr på.

Sidste sommer sendte man nemlig mere end 20 spillere afsted på udlejning i andre klubber og de kommer nu tilbage, hvorefter man skal tage stilling til deres videre forløb.

Af de mange udlejede spillere er det kun Vinicius Junior, som har fået besked på at deltage i optakten til den kommende sæson, men der kan være flere på vej, som for eksempel Omar Mascarell, som har gjort det fantastisk i Frankfurt, hvilket har fået klubber som Bayern München, Schalke og Betis til at vise interesse.
Men også angriberen Raúl de Tomás, der endelig fandt fodboldlykken i Rayo Vallecano og var med til at sikre oprykning til den bedste spanske fodboldrække med sine 24 mål i 32 kampe. Han har kontrakt med Real Madrid et år mere og derfor skal der findes en permanent løsning denne sommer.

Endelig er der også både Coentrao og Lucas Silva, som vender tilbage til klubben, men som formentlig er på vej ud igen, så hurtigt som det kan lade sig gøre.

Og så er der de unge Federico Valverde og Martin Ødegaard. Førstnævnte leverede så gode præstationer hos nedrykkede Deportivo, at han var tæt på at komme med Uruguay til VM, mens Ødegaard også har leveret stabile præstationer hos Heerenveen og ikke udelukker et nyt lejemål hos eksempelvis en spansk klub.

La Liga Sportsrejser

Farfar bodega, mødestedet for Madridistas i København