Sergio Ramos kendte til Lopetegui-ansættelse

Ifølge spansk presse har Sergio Ramos gennem flere dage vidst, at der blev arbejdet på at hente Julen Lopetegui til Real Madrid.

Real Madrids sportslige ledelse valgte nemlig at spørge ham til råds om en eventuel ansættelse og derfor rejste Real Madrid-anføreren til Krasnodar med visheden om, at Lopetegui ville blive klubbens kommende træner.

Resten af spillertruppen fik det at vide på et møde i går kl. 17.25 og blot fem minutter senere kunne man læse det på Real Madrids officielle hjemmeside. På mødet forklarede Julen Lopetegui om begrundelsen for at offentliggøre sin beslutning mindre end 72 timer før den første kamp mod Portugal.

Han og hans trænerstab havde nemlig fået de første spæde spørgsmål og insinuationer om, hvorvidt han skulle være Zidanes afløser i Real Madrid og derfor ville han selv fortælle spillerne det.

Julen Lopetegui fortalte det naturligvis også til RFEFs sportsdirektør, Fernando Hierro, inden spillerne fik det at vide og forlydender om, at RFEF ikke var informeret passer således ikke.

Seneste artikler...

Annonce